Kako se riješiti stomaka?


 Stomak je boljka velikog broja ljudi, a kako baš i ne izgleda simpatično, osim u trudnoći kod žena, svi ga se žele riješiti za uvijek. Mi ćemo vam detaljno objasniti kako se riješiti stomaka za uvijek, ali jedino ukoliko ćete nam vi pomoći sa svojim djelovanjem!

Iako veliki stomak izgleda kao ne riješiv problem, stomak je u stvari jako lagano za skinuti. Jedino što morate znati da bi ga se riješili je što ga uzrokuje, kad znate što ga uzrokuje, više vam niti nebo neće biti granica! 

Što uzrokuje pojavljivanje stomaka?

     - teška hrana
     - malo voća i povrća u svakodnevnoj prehrani
     - večera tik prije spavanja (teška hrana)

TEŠKA HRANA

Zašto teška hrana uzrokuje povečavanje stomaka?
- Kao što i sama riječ govori "TEŠKA HRANA", ona je teško probavljiva i kao takva se zadržava gdje drugdje nego u našem stomaku. Što onda dovodi do neželjenog obika, od kojeg vam pada mrak na oči.

Što se može nazvati teška hrana

     - Crveno meso
     - Čevapi, pljeskavice, kotleti, pečena piletina....(pečena hrana)
     - Pretjerano masna hrana
     - Prehrana u kojoj prevladavaju nezdravi ugljikohidrati.
     - Kolači, čokolade, te ostale slastice.

Da se razumijemo, teška hrana u malim količinama je dobra ukoliko se bavite fizičkim aktivnostima.
Dok neki ljudi uživaju u nekim slasticama koje spadaju u tešku hranu, čevapi, slastkiši...
- Ukoliko spadate u ovu kategoriju sladokusaca, tada je najbolje i jedino vrijeme, ukoliko se želite riješiti stomaka, za konzumaciju za doručak! Tako svom organizmu ostavljate cijeli dan za probavu.

MALO VOĆA I POVRĆA U SVAKODNEVNOJ PREHRANI

Voće i povrće je (osim što je bogato vitaminima, mineralima i vlaknima) i odličan katalizator za omekšavanje unesenih proteina i ugljikohidrata u stomaku. Tako da onda ta teška hrana postaje lakša za probavu, što nam automatski pozitivno djeluje za smanjivanje stomaka.
Dok u suprotnom, bez voća i povrća, nema što pomoći pri razgradnji teške hrane u trbuhu, te tako dolazi do neželjenog zadebljanja.

Što se tiče voća, savršena je namirnica jabuka, s njom sam osobno postizao savršene rezultate u smanjivanju stomaka, kada bi se slučajno pojavio.
- O tome, kako smršaviti s jabukama, možete pročitati posebno napisani članak - Kako smršaviti uz pomoć jabuka.

VEČERA TIK PRIJE SPAVANJA

 Ajme, već ste naporni sa tom večerom :))))) Nisam niti sumnjao ;)))
Hrana je našem organizmu potrebna kao pogonsko gorivo. Ona nam omogućuje potrebnu snagu i energiju za dnevne aktivnosti!

Te se stoga zapitajte, dali vam je energija potrebna tik prije spavanja? Sumnjam!

Ako već imate potrebu za večerom, tada poslije nje rezervirajte minimalno 3 sata za sex. Jer jedino će vam u tom slučaju biti potrebna dodatna energija u večernjim satima ;)))

Za skidanje vašeg stomaka je od presudne važnosti i pravilan raspored obroka, jer tako ćete sve odraditi savršeno što se tiće prehrane. A ako sve posložite u pravom redu, vaš somak će biti prošlost, dok će vaša sadašnjost biti ravno oblikovani melem za oči u obliku vašeg stomaka!

2 komentari:

  1. Ja imam problema ako idem spavati a da nisam jeo naveče. I onda se javi želudac i ne mogu da zaspim čujem ga osjetim i traži mi se hrana .I kad jedem onda je sve ok .Nemam problema sa težinom iako mi zna smetati pun stomak kad legnem naveče .
    Možda je to stvar navike

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako smršaviti22:40

    Gledaj da doručkuješ i da dovoljno jedeš tokom dana, tada nećeš imati tih problema.

    OdgovoriIzbriši

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.