Pogledaj kako brzo smršaviti jednim jednostavnim trikom

Zanima vas kako brzo smršaviti??? Donosimo vam jedan jednostavan trik s kojim ćete duplo brže gubiti kilograme uz pomoć prehrane i rasporeda vaših obroka.
Neovisno koji vid prehrane ste izabrali i koji raspored obroka, ovaj mali trik će ubrzati vaše skidanje kilograma. Trik se sastoji od male promjene u prehrambenim navikama.


Od sada svaki drugi dan svoje porcije smanjite na 1/2 od predviđene.

- Možete svaki drugi dan samo jedan obrok smanjiti za 1/2, a možete i sve obroke. Ovisno o tome koliko ste već smanjili unos kalorija kroz prehrambene namirnice.

- Ukoliko ste već jako smanjili vaš unos hrane u namjeri da brzo smršavite, onda nemojte svaki drugi dan smanjivati baš svaki obrok za pola. 
Ako ste maksimalno smanjili unos hrane u namjeri da smršavite, onda svaki drugi dan najbolje smanjite večeru na 1/2. Jer večera ionako nije toliko bitna, a i poslijedice za zdravlje će tako biti svedene na najmanju moguću mjeru.

Ovo je savršen način da se za duplo smanji unos kalorija u organizam, bez da se puno ne razmišlja o kalorijama. Neovisno o tome dali ste imali kakav plan sa prehranom ili ne.

MANJE KALORIJA = MANJE KILOGRAMA, pa vi odlučite kako ćete dalje...

3 komentari:

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.