Postavite si realan rok za skidanje viška kilograma

realan rok za skidanje viška kilograma

Postavljanje realnog roka za skidanje kilograma igra jednu od važnijih uloga u procesu skidanja viška kilograma, ako ne čak i presudnu ulogu. O tome u velikoj većini slučajeva ovisi dali ćete uspjeti skinuti kile ili ne.

OVO SE ZNA DESITI U PRVA DVA - TRI TJEDNA

Kada krenete sa poduzimanjem konkretnih koraka u smjeru skidanja kila. Mnogo puta se desi da u samom startu i u početnih tjedan do dva, ne uočite neke pretjerane promjene. Ova zna ići do toga da se može desiti da ne uočite nikakve promjene. Posebno ukoliko se odlučite za smooth pristup.
Tada ukoliko ste si stavili za cilj da smršavite u dva tjedna, ćete sigurno doživjeti veliko razočaranje te ćete gotovo vjerojatno odustati od svojeg nauma da smršavite i stati sa svim, što ste do sada poduzimali.
Što je i normalna odluka, kada stvari pogledate iz svoje perspektive. Krenuli ste nešto poduzimati, niste uvidjeli rezultate te ste odustali.
- Dok je prava istina da ste pokrenuli proces u kojem se u vašem organizmu počinju odvijati promjene, koje nakon nekog vremena počinju pokazivati rezultate. Naravno, ako se nastavi sa djelovanje u pravom smjeru.

OVO SE VJEROJATNO MNOGIMA DOGODILO

Vjerujem da su mnogi od vas, koji su pokušavali smršaviti 2 do 3 tjedna te stali, uočili jednu zanimljivost. Ona je da ste uočili promjene na bolje, nakon što ste stali sa svime. Onda ste se pitali što je sad to, jer to kao takvo, nema nikakve logike i nema veze sa zdravom pameti. Nešto poduzimate, a kao nagradu ne vidite rezultate. Onda stanete sa svime i kao kaznu vidite rezultate.

Što na prvu izgleda kao čudno, ali kada se bolje sagledaju stvari. Dolazi se do jasnog razloga zbog čega se dogodilo to što se dogodilo. Vi ste u ona 2 - 3 tjedna u kojima ste nešto poduzimali pokrenuli organizam u pravom smjeru, što je dovelo do tih promjena. 

Znači u buduće nastavite sa djelovanjem i ukoliko ne uvidite u prvih 2 - 3 tjedna neke promjene, jer je samo pitanje vremena kada ćete uočiti promjene na bolje. Vjerojatno i iz vlastitog iskustva znate da promjene budu vidljive. Samo ovaj put nemojte stati i čekati promjene, nego nastavite dok ih ne počnete uočavati, a kada ih uočite to će vas onda motivirati da nastavite dalje.

POSTAVLJANJE REALNOG ROKA

Gore navedeno govori u prilog tome da postavite nešto realniji rok od 2 - 3 tjedna. Realniji kratkoročni rok bi trebao biti 3 mjeseca, a dugoročni 1 godinu. U tom roku, ako naravno redovno vodite brigu o prehrani i po mogućnosti fizičkoj aktivnosti, ćete definitivno uočiti manje kilograma kod sebe. Dok će nastavak donijeti da se vaše kile tope sve više i više iz mjeseca u mjesec, a ne kao do sada da uvidite promjene kada stanete te onda i ta mala promjena nakon nekog vremena nestane kao magla. 

ZAŠTO SU BITNI REALNI ROKOVI

Vašem organizmu mnogo puta treba vremena da se prilagodi na nove stvari te da počne raditi u drugom smjeru u ovom slučaju da počne sa skidanjem viška kilograma. Stoga realnim rokovima dajete potrebno vrijeme svom organizmu da dođete na radnu temperaturu, a on će vas počastiti sa manje kilograma koje će pokazivati vaša vaga.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.