Hoćete smršaviti? Onda prihvatite najbitniju činjenicu!

Hoćete smršaviti? Vjerujem da hoćete, jer u suprotnom nebi bili na našem blogu i nebi čitali ovaj članak. Kako kod nas na blogu, tako i na drugim raznim blogovima i stranicama ima more savjeta, planova, dodataka prehrani, tabletica, čajeva...i čega već ne. Dok isto tako nitko ne spominje jednu najbitniju stvar, ako je netko spominje, onda su ti u manjini. Ukoliko vas uistinu zanima kako smršaviti i ukoliko se želite riješiti svakog kilograma viška, onda prihvatite najbitniju činjenicu o kojoj ovisi dali ćete skinuti višak kilograma i postati fit ili ćete i za godinu dana ponovno tražiti riješenja sa još više kilograma na kontu.

Koja je najbitnija činjenica u procesu skidanja kilograma?

Ona je da je skidanje kilograma proces! To nije nešto što se događa preko noći, a još manje nešto što se može riješiti čarobnim napitcima i štapićima. To je proces koji traje, za neke manje, a za neke više, ali i jednima i drugima je zajedničko to da moraju proči kroz proces.

Kakav proces?

Proces transformacije. Sada ste na jednom nivou i to vas mući te želite doći na neki drugi nivo. Tada morate proći kroz proces transforamcije.

Što podrazumjeva procesc transformacije?

Proces transformacije podrazumjeva put koji ćete ići, vrijeme, promjenu navika, strpljenje, upornost, konstantnost, vjeru u sebe i da je promjena moguća. 
Svakako da je promjena moguća, ali jedino ukoliko prođete kroz proces transformacije.

Koliko traje proces transformacije?

On bi u principu trebao trajati cijeli vaš život. Trebati će neko vrijeme da dođete do željene razine, ali ukoliko vodite brigu o prehrani, redovnom vježbanju, imate konstantu i vjerujete u taj procesu, tada je samo pitanje vremena, kada ćete doći do željene razine


Koji je najbolji proces transformacije?
Ono što je bitno je da skinete kilograme, a još bitnije od toga je da stvorite zdrav stil života, koji vam odgovara i u kojem uživate te koji će doživotno držati višak kilograma dalje od vas. Onaj stil života u kojem više nećete morati razmišljati o kilogramima, nego imati stil života, koji će se sam pobrinuti da budete fit bez razmišljanja i pokušavanja bilo čega s vaše strane!

Koje prepreke stoje na putu da proces transformacije dovedete do kraja?
Prepreke koje vam stoje na putu transformacije su nevjerovanje u sebe, varanje na osnovnim stavkama (nepravilna prehrana, neredovito vježbanje), odgađanje, neimanje konstante te nestavljanje procesa pod prioritet! Na početku je to izrazito bitno, jer će vas proganjati demoni iz prošlosti. Kao što su već stvorene navike i vaša zona komforta. Dok će vam nakon nekog vremena, ukoliko izdržite prvi period od nekoliko mjeseci u kojem se sve lomi, to postati svakodnevna rutina, kao buđenje i ustajanje iz kreveta!

Kako uživati u procesu transformacije?

Proces može biti bolan, a bolan zna biti zbog prevelike želje za expresnim rezultatima i zbog pretjerivanja. Što u principu, dugoročno gledano, dovodi do odustajanja. 
Dok isto tako može biti uživancija i ugoda, ukoliko se proces transformacije prilagodi sebi, svojim sposobnostima i trenutnom stanju. Što dugoročno dovodi do transformacije, koja se onda godinama provodi sama od sebe i u kojoj proces postaje nešto kao leganje u krevet! Tada proces počinje odrađivati sve sam od sebe, bez ikakvog uplitanja s vaše strane! Kao što vozite auto, u početku je bilo kaos, dok sada sve radite automatski i bez razmišljanja, ono što je presudilo je više mjesečno ponavljanje, koje vam je usadilo navike i sada se sve odvija samo od sebe i bez vašeg uplitanja. Oni koji ne voze auto, mogu to usporediti sa korištenjem pribora za jelo. Dali razmišljate kako trebate držati vilicu, nož..?

Ukoliko ima onih koji ne voze auto, a jedu rukama, tada vam nema pomoći, jer vam nedam trči primjer ;)

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.