Otkrivamo zašto i dalje imate višak kila i formulu kako ih se riješiti zauvijek


Svi koji imaju višak kilograma ih se žele riješiti. Pokušavaju na sve moguće naćine, neki uspiju skinuti višak, dok velika večina muku mući s kilama, ali one nikako da se skinu!


Desi se da s vremena na vrijeme odustanu od pokušavanja da skinu kile, ali ih nezadovoljstvo viškom kilograma konstantno proganja i oni se stalno vračaju pokušajima...Pokušaju prvi put, drugi put, treči put, četvrti put...neki i po stoti put, ali opet kao da se ništa ne mijenja po pitanju kila! Višak je gotovo uvijek tu i nikako da ga se riješite...

Neki odustanu, dok se drugi pitaju u čemu je problem.

Problemi koji utječu na to, zašto višak kilograma ne nestaje je slijedeći:

Kada odlučite skinuti kilograme, onda udarite iz sve snage. 
  • Drastično smanjite prehranu
  • Vježbate do iznemoglosti
Ali upravo ta dva ekstrema su ono što vas na kraju dovede do odustajanja, demotiviranosti i nezadovoljstva vašim izgledom.

Sad se sigurno pitate kako to???

Odgovor je taj, da nemožete dugo vremena da se pridržavate tog pristupa, a nemogućnost pridržavanja dovodi do odustajanja!

- Drastično smanjena prehrana - dovodi do iscrpljenosti i gladi, a kada ste iscrpljeni i gladni samo je pitanje vremena kada ćete isprazniti frižider u jednom obroku!

- Vježbanje do iznemoglosti - dovodi do ozlijeda i nedostatka snage te je samo pitanje vremena kada ćete odustati, koristeči se ovim pristupom!

Riješenje nije da ubijate same sebe, riješenje je konstantnost u vašim nastojanjima. Ne konstantnost koja će trajati tjedan dana ili jedan mjesec, već konstantnost koja će trajati cijeli život. Da biste to postigli morate prehranu i vježbanje prilagoditi sebi i vašoj trenutnoj formi!

Konstantnost ćete moći prakticirati jedino ako krenete malim koracima. Jedan masni obrok zamjenite nemasnim i to radite u narednih mjesec dana, a ne ukinuti sve obroke i živjeti od 3 jabuke dnevno. Ukoliko se ne krečete, nećete ići trčat 30 minuta (kako preporučuju kvazi stručnjaci), nego ćete otići svaki dan u narednih mjesec dana u šetnju od 10 - 20 minuta!

Kada prođe mjesec dana, onda opet malo podignite tempo. Vjerujte mi na riječ, nakon mjesec dana ćete biti puni motivacije i nastaviti ćete dalje, što će stvoriti konstantnost, a to je presudno za skidanje viška kilograma, zdraviji, ugodniji život i zadovoljstvo sa sobom!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.