Kako smršaviti 50 kilograma i više

kako smršaviti 50 kilograma i više

Imate 50 kilograma viška ili više od 50 kilograma viška, tad je ovaj članak namjenjen za vas, jer u njemu govorimo kako smršaviti 50 kilograma i više.


U ovom slučaju vaš pristup skidanju viška kilograma mora biti nešto oprezniji, nego kada želiste skinuti 5 - 10 kilograma viška. Još jedna bitna stvar je da se morate naoružati jako velikim strpljenje i vjerom da možete doći na normalnu kilažu.

ZAŠTO MORATE BITI OPREZNIJI

Morate biti oprezniji iz nekoliko razloga, a najvažniji razlozi su vaše srce i kosti.

To što imate 50 kilograma na više podrazumjeva da se jako dugo niste bavili nikakvim fizičkim aktivnostima. Što je dovelo do toga da su vaše srce i vaše kosti postale nešto osjetljivije te će tako svaki pokušaj fizičke aktivnosti biti veliko naprezanje za vaše srce. Isto to se odnosi na kosti, jer ne samo da su postale slabije, nego one sada na sebi nose veliko opterečenje i zbog toga fizičkoj aktivnosti treba pristupiti lakšim intenzitetom.

ZAŠTO SE MORATE NAORUŽATI JAKO VELIKIM STRPLJENJEM

Sigurno sami sebi pitate kako smršaviti 50 kilograma i više i onda vam na pamet padne da morate poduzeti drastične korake i kažete si da morate skinuti višak kila u 1 - 2 mjeseca.

U vašem slučaju nisu potrebni nikakvi drastični potezi, a još manje to, da morate skinuti kilograme u mjesec do dva. Kod vas je ključno strpljenje! Jer kako vam je trebalo vremena da dođete na tu težinu, isto tako morate prihvatiti činjenicu da ćete trebati vremena da skinete taj višak težine koji imate.

Stoga se oboružajte strpljenjem, jer ako to postignete, onda ste na konju. Jer je to magićni sastojak koji će vas izdvojiti od svih onih, koji neće skinuti višak kilograma.

MORATE IMATI VJERU U SEBE DA MOŽETE DOĆI NA NORMALNU KILAŽU

Sad si vjerovatno mislite da je to lakše reči, nego izvesti! Vjerujte mi da to uopće nije tako teško, možda se čini teškim, ali uz naš savjet ćete i vi postići to da ćete vjerovati u sebe da možete skinuti višak kilograma. Što je najbolje od svega, to neće biti ona fiktivna vjera u sebe, nego ona prava i istinska.

KAKO IMATI VJERU U SEBE

Vjera u sebe se ne pojavljuje sama od sebe, niti se stvara fiktivnim razmišljanjem u stilu "JA VJERUJEM U SEBE".

Razmišljanje u stilu "JA VJERUJEM U SEBE" je jako dobar početak, ali ukoliko to razmišljanje nema nešto s čime se to može potkrijepiti u stvarnosti, tada će sve pasti u vodu.

Kako to vjerovanje potrkrijepiti u stvarnosti?

Za početak si odredite jednu malu stvar koju ćete raditi svaki dan. Kao jako dobar primjer za ovo bih naveo da si za svaki dan zacrtate vrijeme da odete u šetnju od 20 minuta. Ni više, a niti manje (ako vam je 20 minuta preveliko opterečenje, neka onda bude 10 minuta), ali najbitnije je da to radite svaki dan u narednih mjesec dana!

Kada izvršite ovaj zadatak, vaša vjera će biti potkrijepljena u stvarnosti i početi ćete vjerovati u sebe i da možete skinuti kile. Nakon toga krenite sa povečanjem opterečenja (podignite šetnje sa 20 minuta na 30).

NEMOJTE SE FOKUSIRATI SVOJU ENERGIJU SMANJENJE KILA, NEGO NA SVOJU ENERGIJU FOKUSIRAJTE NA DJELOVANJE

Za početak zaboravite na razmišljanja o višku kilograma, što, kako, vaganja i ostale nebitne stvari. Nego svu energiju fokusirajte na djelovanje.

PRESTANITE SI PRIGOVARATI

Stanite sa prigovaranjima samim sebi, nego to vrijeme iskoristite na razmišljanje što trebate napraviti iduće. Prigovaranjem ćete se samo demotivirati i razmišljati u krivom smijeru. Dok kada razmišljate u stilu "što trebate napraviti iduće" će vas opskrbiti onim što trebate poduzeti. Šta god vam padne na pamet napravite to.

Mislite da neznate kako smršaviti 50 kilograma i više, vjerujte mi u krivu ste! Vi već znate kako to postići, samo ovaj puta umjesto da samo razmišljate pođite s djelovanjem u smjeru u kojem razmišljate!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.