Savršeni ručak za skidanje kila i bolju probavu


Malo sam mozgao koji bi bio savršeni ručak za skidanje kilograma, a uz to da poboljša probavu i da unesem što više hranjivih sastojaka. 
A uz to da zadovolji i moju volju za kuhanjem. Što znaći da ne smije premašivati vrijeme od pripreme do samog čina duže od 30 minuta. Tako sam malim analiziranjem raznih sastojaka i mogućnosti, došao do savršene formule.

Odlučio sam se za cvjetaču. 

- Sadrži odličan izvor kvalitetnih sastojaka, potrebnih organizmu da bi što kvalitetnije funkcionirao. Jako je lagana za probavu, a uz to je i izrazito zasitna. Najbolje od svega je što se priprema bez imalo ulja, masti i ostalih štetnih sastojaka, koji loše utječu na broj naših kilograma.
Te što je najbitnije od svega (pošto sam pomalo lijen), priprema prije kuhanje traje maksimalno 3 minute (skinuti listove, rezanje i pranje :D).
Kada se stavi na kuhanje nemoram je niti okretati, pripremljenu cvjetaču je dovoljno samo staviti u primjerenu posudu sa vodom i ostaviti da se kuha cca 20 minuta.

- Nakon što je kuhanje gotovo, stavite malo soli i pomješate je sa pola vrhnja.

Jel može bolje? Teško!

Jednostavno, zdravo i utječe na skidanje nepotrebnih kilograma, te uništava neželjeni šlauf oko struka, koji nastaje prilikom konzumacije masne i nezdrave hrane!

3 komentari:

  1. ali vrhnje???

    OdgovoriIzbriši
  2. Nebi bilo uredu da se čovjek odekne baš svega. Samim tim što jedeš lagano probavljivu hranu postižeš cilj!

    OdgovoriIzbriši
  3. Anonimno10:14

    a kaj mogu bez vrhnja?

    OdgovoriIzbriši

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.