Najbolji program prehrane za skidanje kila

Najbolji program prehrane za skidanje kila je onaj, prilikom kojeg ne gladujete, a ujedno iskidate kilograme. Pravilan program prehrane će vam omogućiti skidanje kilograma bez obzira na vašu trenutnu težinu.

Pročitajte najbolji program prehrane za skidanje kila, koji će ujedno i držati višak kilograma podalje od vas za duže vrijeme:

- Postavite si realne ciljeve, one za koje znate da ih imate šansu ostvariti. U suprotnom riskirate da izgubite motivaciju, a to manjak motivacije donosi kontra efekt.

- Gubitak težine ima veze sa tim da jedete manje kalorija nego što vam treba za obavljanje svakodnevnih zadataka. Nemojte smanjivati količinu hrane koju jedete, nego smanjite iznos kalorija koji se nalaze u vašim obrocima.
Nikako nemojte biti bez hrane, jer to će smanjiti otpornost vašeg organizma, te će ga držati podložnim razno raznim infekcijama.

- U svoju prehranu ubacite što više namirnica koje sadrže mnogo vlakana kao što su mahunarke, leće, crni kruh, voće i povrće...

- Držite se podalje od maslaca, ulja, crvenog mesa...najviše što možete. Standardno ulje zamjenite maslinovim uljem, a crveno meso svakako zamjenite piletinom.
Da bi izvukli najbolje od piletine, a smanjili unos štetnih stvari za vašu kilažu, tada svakako skinite kožicu prije upotrebe piletine. Kvalitetne proteine možete unijeti kroz jaja, najbolje kuhana!

- Uzmite si malo vremena i potražite recepte za jela koja su zasitna, a ujedno imaju smanjen postotak kalorija. Te počnite pravita samo takva jela, to će vam omogućiti više zadovoljstva, jer ćete znati da da pravite zdravu klopu. Svakako izbjegavajte restorane!

- Vodite dnevnik prehrane, gdje ćete zapisivati sve što ste pojeli i kada. Isprobajte naš 14-o dnevni izazov!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.