Kako smršaviti bez dijete

Smršaviti bez dijete je moguće, a i puno bezbolnije nego prakticiranje razno raznih dijeta. Kao što i sami već znate da dijete zahtjevaju mnoga odricanja i preživljavanje sa nekoliko mrvica hrane. Dijete bi prije značile život na infuziji.
Naravno da dijete imaju svoj efekt na težinu, ukoliko se pravilno provode u dijelo one će istopiti kilograme. Ali največi problem je što kad - tad moramo stati sa dijetom, jer organizam više nije u stanju podnijeti toliki pritisak i nedostatak hrane. Tada dolazi do vračanja kilograma, a u mnogim slučajevima kilogrami se vratu u još večem obujmu nego prije dijete.

Najbolji način je mršavljenje bez dijete, a to onda donosi i najbolji efekt. Jer kilogrami, kada se jednom skinu ostaju dolje, bez da se vračaju na staro.

Kako to izvesti i dalije to uopče moguće??
Moguće je, ali potrebno je promjeniti poneku naviku, najbolje u svemu je to što ćete biti siti i bez viška kilograma.

Da bi smo skidali kilograme i održavali postignuto potrebno je sljedeče:

1. STAV

- Možda i najbitnije od svega je vaš stav, način razmišljana koji mora biti pozitivan. Morate vjerovati u sebe da se možete riješiti viška kilograma, jer ako vi nećete vjerovati, neće niti nitko drugi.
Vjerujte mi, nema razloga zašto se vi ne možete riješiti viška kilograma. Gotovo največi problem je u vašoj glavi(nestrpljenje, žurba, nepridržavanje programa, nesigurnost...). Riješite se tih unutarnih demona i recite sebi ja mogu i dati ću sve od sebe da se riješim kilograma, bez obzira  koliko trebalo!
- Ukoliko budete radili na skidanju kilograma, oni će se smanjiti! To je tako jednostavno da jednostavnije ne može biti :D

2. PREHRANA

a.) MESO

- Meso, umjesto da pečete piletinu od sada je kuhajte. Tako ćete izbječi svu silno ulje koje se koristi prilikom pečenja. Tako ćete unjeti istu količinu mesa, samo ovaj puta sa manje ulja, masti...i hrana će biti lakše probavljiva.
- Neki će reči da vole ispečeno, ali ne vidim razloga da si za vikend ne napravite pečeno meo i najedete se. Ali to napravite kao nagradu što ste se ostatak tjedna držali pravila da jedete kuhano.
- Samo ću vas moliti bez varanja, ne vrijedi ako stavite u hladnjak ostatke pečenja i pojedete početkom tjedna :D Ono što ste napravili za vikend, za vikend morate i pojesti. Samo ne za večeru!
- Probajte meso što više puta zamjeniti ribom.

b.) OSTALA HRANA

- Probajte u tjedno tavicu i ulje zaključati u sef i ključ dati nekome tko vam ga neće dati do vikenda.

c.) POVRĆE

- Obavezno uz svaki obrok ubacite povrće. Jer ono će poboljšati vašu probavu, a to je od presudne važnosti za gubljenje kilograma.

d.) RASPORED OBROKA

- Da ne ponavljamo jedno te isto, kao papagaji..hehe...kliknite na link - PRAVILAN RASPORED OBROKA.

e.) Slatkiše i ostale preparate zamjenite voćem i povrćem preko tjedna, a za vikend se počastite pokojim desertom kao nagradom.

3. KRETANJE

- Svaki dan, ako ništa drugo, odite pola sata u malo bržu šetnju.

Samim čitanjem nećete izgubiti niti grama, ali ukoliko se odmah bacite u akciju i krenete odmah sad sa šetnjom od 30 minuta, te ukoliko se budete pridržavali naših savjeta, u sljedeča dva mjeseca ćete imati minimalno 5 kilograma manje!

1 komentari:

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.