Nedostaci (brzinskog) mršavljenja

Nedostaci (brzinskog) mršavljenja
Nedostaci (brzinskog) mršavljenja sa sobom donose više štete nego koristi. Skinuti veliki broj kilograma u kratkom roku izgleda bajno,ali pitanje je dali je to vrijedno. Gledajući da ljudi, koji imaju problema sa kilogramima, taj problem nemaju mjesec dana nego se to vuće već duži niz godina.
Stoga se postavlja pitanje, što znaći još godina ili dvije dana više u kojoj će se isplanirati skidanje tog viška. I kroz to vrijeme, uz naravno pravilan pristup, će se kroz cijelo to vrijeme viđati pomaci na bolje. Samo što neće ostaviti negativne posljedice.

Nedostaci (brzinskog) mršavljenja su sljedeči:

  1. Zdravstveni problemi
  2. Obješena kožai višak kože
  3. Kratkoročno riješenje
Zdravstveni problemi

Brzinsko mršavljenje zahtjeva i drastične promjene u prehrani. Što sa sobom donosi izrazito manje unosa hrane u organizam. I ne samo da se smanji unos hrane, nego se ide u ekstreme tako da se odreže i ono što je neophodno za pravilan rad organizma. To onda sa sobom donosi zdravstvene probleme.

Neki od problema su:

  • Smanjen imunitet - veća vjerovatnost za pokupit razne viruse i bolesti
  • Nedostatak antioksidansa - što dovodi do toga da izgledate starije
  • Gubitak mišićne mase - što smanjuje sposobnost održavanja postignute težine te bez obzira na činjenicu što imate manje kilograma, ostavlja krivi dojam da nešto fali(bar u očima ljudi koji su brzinski smršavili). Fali naravno utegnutost, koju daju mišići.

Obješena koža i višak kože

Ovo je drugi nedostatak brzinskog mršavljenja. Do toga dolazi zbog razloga što je koži trebalo dosta vremena da se formira za tijelo koje je nešto veće od normalnog. Što je proces koji je trajao neko vrijeme i koža je polako uzimala novi oblik.

U suprotnom vrijede slična pravila. Ukoliko budete imali zdravi i dugoročni pristup riješavanju viška kilograma, tada će i vaša koža pratiti skidanje viška kilograma. U tom slučaju nećete imati gore navedene probleme. Iz mjeseca u mjesec ćete imati manje kilograma, a uz to ćete izgledati mršavije u svakom pogledu, bez ikakvih čudnovatih deformacija, kao što možete vidjeti ovdje.

Kratkoročno riješenja

Još bi bilo dobro naglasiti da, osim što ostavlja loše posljedice, jeu večini i kratkoročno riješenje. Uglavnom iz razloga što je teško održavati tako drastičan režim do kraja života. Možda se nekome sviđa da bude mršaviji neko kratko vrijeme. Dok pretpostavljam da večina želi izgubiti višak kilograma i ostati takvima do kraja života.

Stoga je preporuka da uvodite produktivne promjene u svoj stil života te da se odlučite za postepeno skidanje kilograma!

Normalan dugoročni pristup skidanju viška kilograma anulira sve gore navedene probleme. Omogućuje vam da skidate višak kilograma, poboljšavate vaše zdravlje te da nemate problema sa viškom kože. 

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.