Najsigurniji put za smršaviti i ostati takvima

Sigurno se mnogi od vas pitaju koji je najsigurniji put za smršaviti i ostati takvima. Mnogi od vas su i uspjeli smršaviti, ali im se desilo da su se nakon nekog vremena ponovno vratili na stare staze. Ne brzo, ali opet su uletili u neželjeno područje. U ovom članku ćemo navesti koji je najsigurniji način za smršaviti, a isto tako ćemo vam kazati koji je najbolji način da ostanete mršavi non-stop.

Ovaj put se mnogima može činiti kompliciranim i zahtjevnim, ali ukoliko se stvari pravilno poslože, tada je to sve samo ne komplicirano i zahtjevno. Tada je to mačiji kašalj!

Koji je najsigurniji put za smršaviti

  • Postavljanje realnih rokova
  • Promjena životnog stila
Krenimo sa objašnjenjima:

1.POSTAVLJANJE REALNIH ROKOVA

Rokovi su izrazito bitni. Realno gledajući, sada nam se bliži ljeto te gotovo svi žele fino izgledati na plaži u bikiniju. One koji imaju višak kilograma počinje hvatati panika i počinju tražiti načine kako da smršave do ljeta, bez obzira što imaju 1 - 2 mjeseca do ljeta. Dok isto tako ima hrpa ljudi koji traže metode kako smršaviti u mjesec dana, tjedan dana, najbrže...

To sve lijepo zvuči, ali ništa od toga nije realno, ukoliko se i skine pokoja kila u tom periodu, a da budemo realni i to je moguće. Tada je problem u održavanju tih navika, jer to se svodi uglavnom na brutalne medode, koje s v5remenom dovode do zasičenja, želje za hranom i mnoštva drugih stvari. Koje će nakon nekog vremena osobu ponovno vrati na stare vode.

Stoga je izrazito bitno ukoliko želite biti najsigurniji da ćete smršaviti i ostati takvima da si postavite realne rokove. U slučaju ljeta, najbolji rok bi bio da krenete sada te da vam rok bude iduće ljeto!
Tako onda, ukoliko budete aktivno radili na skidanju viška kilograma 14 mjeseci, nema onoga što će vas zaustaviti da budete u vrhunskom izdanju za iduće ljeto!

Što se tiće rokova, pročitajte naš članak - Postavite si realan rok za skidanje viška kilograma.

2.PROMJENA ŽIVOTNOG STILA

Jako bitna stvar je promjena životnog stila. Da bi se to moglo održavati, potrebno je krenuti laganim koracima, koji su prilagođeni vašem trenutnom stanju. To će vam onda, nakon nekog vremena, omogučiti da se toga pridržavate bez ikakvih problema. Još uz to vam neće pretstavljati nikakve probleme, a isto tako neće biti zahtjevno.

Što se tiće životnog stila, tu su izrazito bitne 2 stvari, a one su:

  1. Pravilno se hranite i zdrava prehrana
  2. Redovno vježbanje
ŠTO SPADA POD TO DA SE PRAVILNO HRANITE?

Pod pravilnu prehranu spada to da imate više obroka dnevno, po mogućnosti više od 5. Još neke od stvari koje spadaju pod pravilnu prehranu su: izbjegavanje prejedanja, da jedete onog trenutka kada osjetite da ste gladni te da jedete dok ne osjetite sitost. To sve skupa će vam ubrzati metabolizam, a ubrzani metabolizam je jedan od glavnih stupova u skidanju viška kilograma te onda poslije u održavanju željene težine na željenoj razini.

ZDRAVA PREHRANA

Mnogo voća i povrća, orašastih plodova, ribe, bijelog mesa...

REDOVNO VJEŽBANJE

U početku prilagodite vježbanje svojim mogućnostima i trenutnom stanju, a onda s vremenom povečavajte. Vaše tijelo će s vremenom postajati sve jače i otpornije te će moći podnositi sve veće opterečenje. Tako postavljeni prema vježbanju ćete to moći provoditi bez ikakvih problema cijeli svoj život, a još uz to, to će vam prestavljati gušt i zadovoljstvo!

Nije toliko bitno što ćete izabrati za vježbanje, koliko je bitno da to konstantno provodite u dijelo.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.