Kako najlakše smršaviti 10 kilograma

Kako najlakše smršaviti 10 kilograma
U ovom postu ćemo složiti članak o tome kako najlakše smršaviti 10 kilograma. U njemu ćemo navesti plan kojeg bi se trebali držati da bi vaših 10 kg bilo prošlo vrijeme. Ono što vi trebate napraviti je samo da se pridržavate tog plana da bi ostvarili željeno. Stoga krenimo u akciju, jer nemamo puno vremena za bacanje.

Plan je sljedeči:

  • Odlučite da to želite
  • Krenite odmah sad
  • Promjene koje možete brzo napraviti
  • Nemojte čekati, odmah ih napravite
  • Pridržavajte se toga
Ovo je plan koji ćemo vam pojasniti i to je plan koji će skinuti tih 10 kilograma viška, najlakše i bez bolova! Osim jednog bola, a on je da ćete se morati pridržavati inoga što vam kažemo.

Odlučite da to želite

Jedno je maštanje, a drugo je odluka. Maštati možete cijeli život i ne pomaknuti s s mjesta, dok odluka da to napravite čini čuda. Možda nećete sutra vidjeti promjenu, ali dugoročno ćete sigurno vidjeti promjenu.

Krenite odmah sad

Nemojte čekati sutra ili idući tjedan, nego krenite odmah sad. Problem sa sutra ili idući tjedan je taj što se to gotovo uvijek ponovno pomjeri za opet idući dan ili idući tjedan, kada dođe vrijeme.
Odgađanje nije ništa drugo do jedan od arsenala izgovora. Stoga si nemojte dopustiti d vas izgovor spriječi i ovaj put, nego djelujte. Uništite izgovor koji vas je uvijek do sad spriječio da smršavite, a to ćete napraviti tako da krenete odmah sad.

Promjene koje možete brzo napraviti

- Uvedite 30 minuta hodanja svaki dan pod mora se. To se odnosi na sve koji se nekreću, dok oni koji se kreću trebaju ubaciti neke zahtjevnije stvari. Nešto tipa vožnja biciklom, plivanje, trčanje, plesanje ili fitnes (učlanite se u neki fitnes klub, izaberite program i krenite)...

Što se tiće trčanja o tome smo pisali ovdje - Trčanje i početnici na ovom polju.

- Pripremite si jedan mali tanjur te onda kad osjetite da ste gledni napunite ga i slistite to. Ovdje je bitno da ne ignorirate glad, nego kad osjetite da ste gladni, navalite. U ovom slučaju je bitan mali tanjur, ne onaj mini, nego neki srednje veličine. Tako ćete doći do toga da ćete ubrzati svoj metabolizam, jer ćete tim pristupom jesti oko 5 obroka dnevno. Što je neophodno da postignete ono što želite, a ono je Kako najlakše smršaviti 10 kilograma.

- Pečene obroke zamjenite kuhanim.

Nemojte čekati, odmah ih napravite

Nemojte čekati, odmah ih napravite. Ustanite se ispred kompa, pripremite mali tanjur, ako ste gladni pojedite nešto iz malog tanjura, a onda obucite tenisice i pravac šetnja.

Možemo filozofirati do mile volje, ali ukoliko odmah ne napravite ovo. Tada kršite plan i bojim se da ćete još neko vrijeme stajati na mjestu. Stoga je izrazito bitno da se pokrenete isti čas!

Pridržavajte se toga

Ovoje plan o tome - Kako najlakše smršaviti 10 kilograma. Od vas, bi ste uspjeli, se traži samo jedna stvar, a ona je da se pridržavate sveg što smo naveli u ovom postu!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.