Kako smršaviti poslije blagdana

kako smršaviti poslije blagdana
Blagdani koliko su super zbog okupljanja, slobodnih radnih dana, pregršt klope i druženja, toliko su loši po pitanju vaše kilaže. Koliko se god tko čuvao, blagdani uzmu svoj danak zbog silnih kolača, šunke, francuske salate i svega ostalog što ide uz to.

Blagdani su sada iza nas i sad vas zanima kako smršaviti nakon blagdana. Svama ćemo podijeliti nekoliko brzih savjeta da izgubite višak kilograma koji ste nakupili nakon blagdana. Pročitajte 3 savjeta:
  1. Što je tu je
  2. Zaboravite na kolače
  3. Uzmite si tjedan dana samo za laganu hranu
ŠTO JE TU JE

Nema smisla da si prigovarate. Hrpa kolača i obilje teške hrane nije svakodnevno na jelovniku, stoga je sasvim ok da si priuštite takve stvari s vremena na vrijeme.Nema niti smisla, a isto tako nema niti potrebe da si prigovarate i da sami sebi sebi ispirete mozak zbog toga.

Mislim da i želite i dalje nastaviti da sami sebi ispirete mozak. Razmislite gdje je smisao, to je prošlo svršeno vrijeme, koje se između ostalog nemože vratiti nazad, a isto tako se nemože niti promjeniti!

Prihvatite to to tako kako je, jer šta je tu je!

ZABORAVITE NA KOLAČE

Što ste pojeli, pojeli ste. Sada si uzmite tjedan do četiri tjedna (svakakao bolje četiri tjedna) bez kolača i bez bilo kakvih slatkiša. To bi trebalo vratiti stvari na mjesto, na kojem su bile prije blagdana.

U ovom periodu je definitivno preporučljivo izbaciti i sve sokove koji u sebi uključuju povečane količine šećera. Osim recimo šećera iz kave. Neznam kako vama, ali meni osobno kava bez šećera nije to.

UZMITE SI TJEDAN DANA SAMO ZA LAGANU HRANU

Prekrižite pečenku, šunku, francusku salatu i sve slično u narednih tjedan dana. Mislim bilo bi najbolje to pravilo provesti u pravilu u omjeru, koje je duplo više od vremena u kojem ste pretjerivali u pretjerivanju sa hranom.

U prehranu uvedite cvjetaču, kuhani kupus, posni grah. Konzumirajte mnoštvo voća i povrća, koje će zamjeniti sve ono što ste konzumirali u vrijeme blagdana.

Pridržavanjem ova 3 savjeta vi biste trebali stvari vratiti u normalu relativno brzo. Samo bi naveli još nešto, što je presudno u cijeloj toj priči, a to je: MI TO NEMOŽEMO PROVESTI U DIJELO UMJESTO VAS, TAJ DIO JE NA VAMA. Tu vam nemožemo pomoći, bez obzira koliko mi to htijeli!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.