Zrno mudrosti - realnost

Što je realno?

10, 20, 30, 50...godina skupljate višak kilograma. Netko više, a netko manje, ali ruku na srce svi oni koji imaju višak kilograma (tu spadaju i oni koji su skinuli višak kilograma) su taj višak uzgajali (da se slikovito izrazim) duže vrijeme.

Razlog za višak kilograma je uvijek životni stil, koji se prakticirao duže vrijeme. Nemojte ovo shvatiti kao napad ili vrijeđanje, to mi nikako nije cilj. I sam sam imao višak kilograma, pa skinuo taj višak, pa opet dobio, pa opet u procesu skidanja.

Možete se početi opravdavati, iznositi razno razne razlog, ali to je sve nebitno. Ono što je bitno znati je da imate višak kilograma, a da je tome razlog vaš životni stil i vaši prethodni postupci. To se nije dogodilo preko noći, nego je bilo potrebno mnogo vremena da dođete do stanja u kojem ste sad. Pretpostavljam da imate višak kilograma i želite smršaviti. Uvidjeli ste problem, što je već pređenih pola puta u kontra smijeru , a to je super. Još vam ostaje samo druga polovica.

ŠTO JE REALNO?

Višak masti se skupljao 10 godina i bilo je potrebno vrijeme, odnosno  puno vremena da se dođe do povečane tjelesne mase. To je ralnost, zar ne?

Sad te iste osobe, kojima se višak masnog tkiva skupljao godinama, gledaju kako da skinu taj sav viša u mjesec dana. Po mogučnosti i u tjedan dana, ako postoji kakav naćin. Dali je to realno?

DA VAM POSTAVIM PRVO REALNO PITANJE

Što mislite koji je realan rok da se skine višak kilograma?

DA VAM POSTAVIM DRUGO REALNO PITANJE

Dali je realno da se skine višak kiograma uz pomoć tabletica i drugih pripravaka, a bez da se mjenja životni stil?

DA VAM POSTAVIM TREČE REALNO PITANJE

Dali je realno očekivati neke basnoslovne rezultate u prvih mjesec dana?

Da se razumijemo, realno se može u mjesec dana smršaviti. Koliko puno, to je već upitno, ali nekim brutalnim tehnikama se može i nekoliko kilograma igubiti. Koliko je realno gledajući moguće provoditi te brutalne tehnike? Koliko će vam trebati psihičke snage da se ponovno pokrenete jednom kada stanete? Dali je te brutalne tehnike moguće provoditi godinu dana u komadu i bez prestanka, onako realno?

Pretpostavljam da znam što želite, a vjerujem i da znam što smatrate realni. Stoga bi bilo dobro stati sa zavaravanjem sebe i postavljati nerealne zahtjeve pred sebe. Nego stvari sagledati realni i staviti realne zahtjeve za sebe, jer će to dugoročno donijeti stvarne rezultate. I to zbog toga što ćemo duže vremena provesti u radu na skidanju viška kila te nećemo imati nerealna očekivanja. To sve skupa će dovesti do vidljivih rezultata, koji će nas motivirati da nastavimo i dalje sa rado, a nastavak će donijeti još manje kila na kontu. Manje kila na kontu će nam omogućiti da se osjećamo bolje u svojoj koži, a ti osjećaji će omogućiti da sa guštom nastavimo i dalje raditi na skidanju kila, a to će dovesti do vrhunskog izgleda! 

Zanima vas kako smršaviti? Zdrava doza realnosti neće škoditi! Nego će pomoći!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.