30-to dnevni izazov - DA VIDIMO TKO UISTINU HOĆE IMATI MANJE KILA

Zanima vas kako smršaviti, zato ste i došli na ovu stranicu, jer u suprotnom nebi bilo ovdje. Sad ono što bih mi rekli, jedno je nešto željeti, a nešto sasvim drugo je nešto poduzeti po tom pitanju.

Nešto željeti i ništa ne poduzeti ili tražiti neku magičnu formulu i tražiti je i tražiti je, bez da se išta poduzme neće skinuti niti grama, a postoji mogućnost za par mjeseci dobijete pokoju kilu viška. Mnogi zaglave u razmišljanjima budem sutra, krećem idući vikend. 
Dok drugi krenu par dana i onda stanu. Neki možda nezadovoljni rezultatima koje su postigli u tih par dana (razočarani su što nisu skinuli 50 kg u ta dva tjedna), neki misle da nešto rade krivo i stanu sa svim dok ne pronađu neki drugi "bolji" plan, neki se odluče preskočiti par dana, što se pretvori u nekoliko mjeseci...Razloga je bezbroj, ali jedno je sigurno, a to je da će ostati sa viškom kilograma, koji će i kopkati iz dana u dan i tako u nedogled.

Dok postoje oni drugi, kojih je velika manjina, koji odluče poduzimati nešto iz dana u dan i tako nekoliko mjeseseci bez prestanka. Do onog trenutka dok ne uoče pozitivne rezultate koji će ih onda motivirati da nastave dalje, a kako su već stvorili naviku djelovanja nastavljanje im neće biti problem i koji će svoju kilažu dovesti do željene granice.

SAD DA VIDIMO TKO UISTINU ŽELI SMRŠAVITI

Odlučili smo se da pred vas stavimo jedan izazov. Kada trebate početi s njim? Odmah sad!

Izazov traje 30 dana i treba ga provoditi svaki dan. Ukoliko ga izvedete do kraja, onda ćete vidjeti rezultate, stvorit ćete naviku i biti ćete motivirani da nastavite dalje i da dovedete svoju kilažu do željene razine.

To je test koliko uistinu želite smršaviti. Ako ga izvršite do kraja, onda to uistinu hoćete, a ako ga ne završite do kraja, onda ste samo na željama te još neko vrijeme ste osuđeni na višak kilograma.
Test se mora sprovesti u dijelo 30 dana za redom, bez preskakanja niti jednog dana. Ukoliko kojim slučajem preskočite jedan dan, tada krenite ponovno s odbrojavanjem, ali od 30 prema dolje.  Znaći došli ste do 15 dana i preskočili ste jedan dan, ali niste odustali. Tada krenite sutra ponovno od 30 i to sve dok ne izvršite 30 dana u komadu!

PRVA DVA TJEDNA
  • Svako jutro doručak, nebitno što ćete jesti, ali bitno je da jedete!
  • Svaki dan: 5 minuta hodanja - 5 minuta trčanja - 5 minuta hodanja. Ako ste zadihani dok trčite, tada trčite sporije. Ukoliko pada kiša i nikako ne želite trčati po kiši, tada kišobran u ruke i 25 minuta hodanja (što brže to bolje).
 DRUGA DVA TJEDNA
  • Svako jutro doručak, ali ovaj puta gledajte da jedete nešto zdravije. Recimo jedite zobene pahuljice s mlijekom.
  • Opskrbite se orašastim plodovima (lješnjaci, kikiriki, orasi, bademi...) te kada idete na posao, s nekim na kavu za koju znate da će se odužiti, kraj sebe imajte nekih 100 grama orašastih plodova. Onog trenutka kada osjetite da ste gladni pojedite pojedite pola od tih 100 grama, pa onda ostatak poslije kada osjetite da ste gladni. Sve vaše prehrambene navike ostaju iste, samo što ćete orašaste plodove konzumirati kao među obrok.
  • Svaki dan: 5 minuta hodanja - 10 minuta trčanja - 5 minuta hodanja. Ako ste zadihani dok trčite, tada trčite sporije. Ukoliko pada kiša i nikako ne želite trčati po kiši, tada kišobran u ruke i 35 minuta hodanja (što brže to bolje).


     VIDIMO 
        SE 
          NA 
      CILJU!
Volili bi da nabacite komentar ukoliko prihvačate izazov te da ponovno napišete komentar kada ste ispunili izazov!

Kada izvšite izazov, a zanima vas kako dalje. Ostavite komentar s pitanjem i odgovorit ćemo vam na vaše pitanje. 

2 komentari:

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.