Dijeta bez ugljikohidrata

Dijeta bez ugljikohidrata

Dijeta bez ugljikohidrata je bazirana na tome kao što i sam naziv govori, na prehrani "bez uglikohidrata". Zašto sam bez ugljikohidrata stavio pod navodnike, to sam naveo iz razloga što ćete vi u ovoj dijeti jesti ugljikohidrate. Nećete ih konzumirati u udjelu kao prije, ovaj ćete ih konzumirati u znatno smanjenim količinama.

Zanima vas kako smršaviti? Ova dijeta je kao stvorena za skidanje kila, stoga navalite!

ZAŠTO DIJETA BEZ UGLJIKOHIDRATA?

Zato što ćete na taj način natjerati vaše tijelo da pođe za pogonsko gorivo trošiti mast, umjesto kao do sada, ugljikohidrate. Kao što i sami znate, glavni krivac za prekomjernu težinu je mast, stoga je ova dijeta kao stvorena za borbu protiv viška kilograma! Jer ćete natjerati vaš organizam da pođe sagorijevati mast pošto neće imati drugog izbora!

PREHRANA 

Prehrana u ovoj dijeti je bazirana na tome da izbacite kruh, tjesteninu, rižu, krumpir, to jest sve proizvode od brašna i sličnih sastojaka koji u sebi sadrže ugljikohidrate.

Sječate se da san bez ugljikohidrata stavio u navodnike? Sad ću malo pojasniti taj dio.

Da bi vaša prehrana bila pravilna, potrebno je u njoj imati određenu količinu uglikohidrata. Samo ovaj puta ih nečete unositi u pretjeranim količinama, nego u znatno smanjenoj količini kroz voće, jogurte, mlijeko i ostale mliječne proizvode. Kroz te proizvode ćete unijeti dovoljno, da bi se vaša prehrana sastojala od svih potrebnih segmenata.

DALI CIJELI DAN SMIJETE UNOSITI PREHRANU SA SMANJENOM KOLIČINOM UGLJIKOHIDRATA U SEBI

Definitivno izbjegavajte sve proizvode koji sadrže ugljikohidrate u večernjim satima, jer ćete tako vaše tijelo prisiliti da i dok spavate sagorijeva neželjeno masno tkivo.

DALI DIJETA BEZ UGLJIKOHIDRATA PODRAZUMIJEVA DA SMIJETE NAVALITI PO MASNOM

Neki su se vjerovatno poveselili da sad dok su na dijeti bez ugljikohidrata smiju navaliti po masnom. Ali morat ću vas razočarati, jer ova dijeta isto tako podrazumjeva izbjegavanje pretjerano masne hrane.

Ukoliko budete navalili po masnom, doći ćete na isto. Jer mast koja bude potrošenja će biti nadomještena drugom masti, koju ste konzumirali. Tako da piši kuči propalo i za masnu hranu!

DALI SU ODMAH VIDLJIVI REZULTATI

Rezultate nećete vidjeti isti tren, pošto je potrebno da se istroše zahihe ugljikohidrata koje su stvorene u organizmu prije kretanja sa ovom dijetom. Stoga ćete se morati strpiti neko vrijeme, prije nego uvidite pomake.

U principu neke veče pomake možete očekivati tek nakon tjedan do dva!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.