Turbo savjet za topljenje kila

Neki ljudi imaju sreće, pa im mršavljenje ide lagano od ruke. Oni mogu napraviti minimalne promjene u svojoj prehrani, s vremena na vrijeme posjetiti teretanu ili neki drugi oblik vježbanja i postići će veliki uspjeh sa borbom protiv viška kilograma.
Za ostale nas, odnosno za večinu nas gubitak kilograma je teži posao, ali morate shvatiti da je uglavnom sve u predanosti i disciplini, te da će vam to definitivno pomoći da skinete kilograme bez obzira koliko dugo vam trebalo za to. Morate priznati sebi da je skidanje kilograma borba sa samim sobom i da uz konstantnu borbu sa kilograma bez odustajanja donosi mnoge dobrobiti u vaš život i u konačnici uspjeh.

Najvažniji savjet za mršavljenje, a ujedno i prvi korak je vaš unatrašnji STAV! Vjerujte da možete izgubiti prekomjernu težinu, bez obzira na prošle neuspjehe. Na svaki neuspjeh gledajte kao da još nište pronašli najbolji plan za sebe. Čak je i Einstein imao 1.000 promašaja, prije nego je otkrio žarulju koja na kraju ipak radi.
- Ako do sada niste izgubili neželjene kilograme, to nikako ne znaći da nećete uspjeti i u budućnosti.
"Ako mislite da ne možete u pravu ste, ako mislite da možete u pravu ste"
Henry Ford

Mislite pozitivno, tako ćete biti bolje raspoloženi i imati ćete više želje i motiva da nastavite borbu protiv svojih kilograma. U kojoj ćete sigurno uspjeti, ako nastavite bez obzira na okolnosti!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.