Mršavljenje uz male promjene

Male promjene u našem životnom stilu mogu učiniti čuda, a i odličan su način za skidanje kilograma, a ne morju biti teško provedivo.
Prevelika zauzetost poslom, a posebice ako radite uredski posao koji od vas zahtjeva da veliki dio dana presjedite u uredskoj stolici. Nakon velikog dijela dana provedenog na poslu, teško je biti motiviran za posjetu teretani, pripremu večere ili obroka koji ćete nositi sutra sa sobom na posao.

Ukoliko želite izgubiti kilograme, to ne znaći da morate preskočiti brzu prehranu , to samo znaći da morate napraviti mudrije izbore i odoliti negativnim iškušenjima u restoranima brze prehrane. Umjesto hamburgera i pomesa, koji su prepuni kalorija i neželjenih masti, izaberite salatu.
Mnogi restorani brze prehrane imaju u svojoj ponudi i zdravije alternative, ako vaš omiljeni nema, onda ga zamjenite s onim koji ima.
- Ukoliko malo bolje pogledate njihovu ponudu, shvatiti ćete da imaju u svojoj ponudi interesantnu ponudu salata. Zašto ne svaki puta isprobati drugu, dok ne otkrijete onu koja vam savršeno odgovara.

Za ručak na poslu, umjesto kupnje bureka, sendvića i sličnog u trgovini za promjenu s polica pokupite voće. 
Banane su izrazito zasitne, a i nemaju nikakve maščobe, što je savršena zamjena za bureke, sendviće i slično.

Mnogi ljudi misle da će preskačući ručak na poslu napraviti nešto pozitivno, ali ustvari će napraviti samo kontra efekt. Jer, ako preskočite ručak na poslu, to će raspaliti vaš osjećaj gladi kada dođete kuči. Što će za sobom povuči otvaranje frižidera u 00:00, a to znaći samo jedno "KATASTOFA I POVEČAVANJE TJELESNE TEŽINE"!
- Ne preskačite ručak na poslu, jer tako ćete si osigurati dovoljno energije za ostatak dana i smanjiti potrebu za večerom u pola noći.

Umjeto korištenja lifta u svojoj zdradi ili zgradi u kojoj se nalazi vaš ured, koristite se stepenicama. Iako ne izgleda da će imati nekiveliki utjecaj na vašu kilažu, vjerujte mi to će pozitivno utjecati na vaše skidanje kalorija, definitivno mnogo više nego vožnja liftom.
Ako živite blizu vašeg posla poslužite se nogama, umjesto da palite auto. Ukoliko idete javnim prijevozom, onda se prošetajte jednu stanicu, te nemojte izaći na zadnoj stanici, nego izađite stanicu prije i prošetajte taj dio.
- Tako ćete definitivno morati manje učiniti kada dođete doma, što vam ostavlja više vremena za željeno ljenčarenje ;))


0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.