Učinkovito skidanje kilograma

Imate u planu skidanje viška kilograma i tražite nešto učinkovito što će vam pomoći u tome? 
Na internetu, novinama, knjigama...ima na stotine raznih programa i dijeta koje vam stoje na raspolaganju, ali ako tražite iskušani i testirani program koji djeluje na pravom ste mjestu.
Nastavite čitati.

- Vjerovatno ste milijun puta čuli da je dobro piti više vode. Pošto je ponavljanje najbolji način za naučiti nešto, ponoviti ćemo još jednom :D 
Voda je odlična za izbacivanje toksina iz organizma i drugih nepoželjnosti koje se nalaze u vašem organizmu. Također, ako budete pili vodu desetak - petnaest minuta prije svakog obroka smanjit ćete apetit, tako da ćete unijeti manje kalorija.

- Jedna zamolba, može??? Ako ikako može, nemojte preskakati obroke!
Ako budete imali 5 pravilno raspoređenih obroka dnevno, to će vašem organizmu omogućiti bolje probavljenje hrane. Što znaći da ako budete imali više malih obroka dnevno, manje ćete osjećati potrebu za hranom i nećete biti gladni. A to će ukloniti potrebu za prejedanjem, koje se pojavljuje ako imate 1 ili 2 obroka dnevno.
Nemojte dopustiti da vaše tijelo žudi za hranom.

- Vježbanje je ključno za učinkovito skidanje kilograma. Sad kad smo napokon dočekali lijepo proljetno vrijeme, nemojte samo sjediti uz televizor. Izađite van i iskoristite ugodno vrijeme najbolje što možete.

- Koristite manje tanjure nego inače, tako ćete unijeti manje kalorija. Poželjno je jesti iz tamnog posuđa, pokazalo se kao dosta dobra stvar.

- Provjeravajte svaki proizvod prije kupovine, pogledajte što piše na poleđini proizvoda. Pogledajte koliko sadrži kalorija, dali i koliko imaju zasičenih masti i ostalog...jer isti proizvodi se znaju dosta razlikovati, ovisno o proizvođaću.

1 komentari:

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.