Pročitajte kako iz dana u dan smanjivati kilažu

Ako ste u potrazi za cakama koje će vam svakodnevno smanjivati kilažu i držati višak kilograma podalje od vas. Onda je za vas najbolje riješenje plan koji će svakodnevno oduzimati kilažu sa vaše vage, te koji će odgovarati vašem životnom stilu.
U nastavku pročitajte savjete koji će kilograme ukloniti i držati ih podalje od vas.

- Smnanjite unos ugljikohidrata u vašoj svakodnevnoj prehrani. Ako budete jeli manje ugljikohidrata, te će zasigurno pridonijeti smanjivanju broja vaših kilograma. To će vam zasigurno pomoći da duže osjećate sitost i da se držite podalje od neželjenih zalogaja.
To će vam pomoći da na kraju kilograme dugoročno držite pod kontrolom.

- Minimalizirajte unost masti u vaš organizam. Masti sadrže mnogo više kalorija nego što to sadrže ugljikohidrati i proteini. Smanjite upotrebu masti za minimalno 50% u pripremi vaših svakodnevnih obroka, jer to izrazito pridonosi regulaciji kilaže u pozitivnom smjeru.

- Konzumirajte što više voća i povrća. Tako ćete maksimalno poboljšati probavu i unijeti potrebne sastojke neophodne za pravilan rad organizma. 
Bolji rad organizma=manje kilograma.
Imajte dnevno 2 - 4 ovakva obroka, tako ćete otkloniti nepotrebno prejedanje drugim nezdravim namirnicama jer ćete biti siti.

- Svaki dan jedite što više vlakana.

- Izbjegavajte dijete, jer prakticiranje dijeta će umjesto trajnog gubitka kilograma i zadržavanja istih, konstantno vas držati na klackalici GORE-DOLJE. A to nikako nije cilj, cilj je smanjenje kilograma i zadržavanje promjenjenog stanja.

- Svakodnevno vježbajte, vozite bicikl, plivajte, brzo hodajte....
Neka vam svakodnevna rutina bude minimalno 20ak minuta, ako ništa drugo, onda bar šetnja!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.