Glavni krivac za višak kilograma je...

Problem sa višakom kilograma koji iz dana u dan ostaju na istom mjestu, te kada uz sve vaše pokušaje ne uočavate promjene je izrazita tlaka. To vam je postalo toliko naporno da vam je več pomalo dosta svega.
Počinjete se pretjerano brinuti i razmišljati dali uopće daljnji trud ima smisla. Jer probali ste sa prehranom, vježbama i raznim drugim cakama, a zadovoljavajućih rezultata nema.

Moram vas obradovati i reči vam da ima jedan razlog zašto vam se događa ovo gore navedeno. Glavni krivac za višak kilograma je prevelika BRIGA.

Brinete se dali ćete uspjeti u svom naumu da smanjite kilažu, a upravo je to glavni krivac za višak kilograma. Briga vam skreče pozornost i fokus sa bitnih stvari, uništava vam samopouzdanje i ruši želju za napretkom!

Dali vam zvuči ovo poznato:

- Joj ja ne mogu smršaviti?
- Drugi imaju sreće sa skidanjem kilograma?
- Bez obzira što pokušam kile će ostati u istom broju?
- Dali uopče ima smisla pokušavati?
- Čemu se zamarati s nečim, kada neće upaliti?
- Uvijek ću biti debel/la?
- Nije mi suđeno da imam savršenu kilažu?
- To djeluje kod drugih, ali kod mene neće?
- Ja nikada neču smršaviti?

Hehe...zvuči vam poznato, zar ne?
To je glavni i osnovni problem zato što imate višak kilograma!!!

Moram vas obradovati i reči vam da imam riješenja za vaš problem, a riješenje je izrazito jednostavno za provesti u djelo.
- Ukoliko pravilno provedte riješenje u djelo, vašim kilogramima će odzvoniti. Oni neće imati drugog izbora, osim da izvjese bijelu zastavicu i potpišu predaju, te se spuštene glave povuku :D

Riješenje je slijedeče:
- Umjesto brige prihvatite slijedeče.
Ja ću skinuti svoje kilograme. Neću tražiti razloge zašto ih ne mogu skinuti i previše se brinuti, nego ću poduzeti sve korake koji su u mojoj mogućnosti u borbi sa kilogramima i napadati ću ih sve dok ne potpišu predaju i ne odluče se povuči!!!

Djelovanje bilo koje vrste donosi rezultate. 
- Ako brinete, rezultati će biti da kilogrami pobjeđuju.
- Ali ako odlučite da ih možete natjerati na predaju, jer ste vi žilaviji i pametniji (vi imate mozak, a oni nemaju) od njih. Oni neće imati drugog izbora osim povlačenja.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.