Kako smršaviti u 2 tjedna

Jedna od stvari koje morate shvatiti ukoliko vas zanima kako smršaviti u 2 tjedna je to da hrana nije vaš neprijatelje. Hrana je bitna za pravilno funkcioniranje organizma, što znaći da ako vaš organizam ne radi kako treba imate više štete nego koristi.
Nemojte pokušavati izgubiti 20 kilograma u 2 tjedna tako što ćete se izgladnjivati, tako ćete jako naštetiti svome fizičkom i psihičkom zdravlju. Postavite si realno ostvariv cilje, jer to je formula za uspjeh!

Pročitajte 5 savjete kako smršaviti u dva tjedna:

1. Prestanite jesti u fast foodu i izbacite svu sličnu hranu iz svog jelovnika. Kako to postići? Prestanite kupovati  čipseve, čokolade, sladoled i obiđite fast foodove u širokom luku.

2. Stanite sa konzumacijom zašečerenih gaziranih pića, umjesto toga kupujte mineralnu vodu.

3. Nakon svakog ručka otiđite u šetnju od 20 - 30 minuta, to će vam pomoći da bolje probavite hranu, a šetnja će vas napuniti dodatnom energijom.

4. Ukoliko želite smršaviti u 2 tjedna, pod obavezno morate svakodnevno prakticirati fizičku aktivnost. Odvojite si 20 - 30 minuta dnevno za plivanje, vožnju biciklom, brzo hodanje, ples....

5. Jedite 6 malih obroka dnevno. Smanjite porcije, te pokušajte jesti što više kuhane hrane, a što manje pečene.

Ako budete slijedili ove savjete u naredna 2 tjedna, ništa vas neće spriječiti da smanjite neželjeni broj, koji pokazuje vaša vaga nakon što stanete na nju!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.