Sve ste isprobali, a kilogrami nikako da spadnu :( Otkrij glavni razlog zašto!

Pročitali ste svaki tekst o mršavljenju, isprobali gotovo pa sve ponuđene strategije, koje se nude na tržištu. Ali kilogrami nikako da spadnu i sada se pitate što ne ide kako treba i zašto kilogrami ne padaju.
Ima nekoliko razloga zašto dolazi do toga da kilogrami ostaju na tijelu, bez obzira na to što vi konstantno iskušavate razno razne naćine za skidanje istih, a jedan je najvažniji razlog.
 Najvažniji razlog za zadržavanje kilograma na vašem tijelo je upravo to, što ste isprobali gotovo sve ponuđene strategije i proizvode.
Sada se vjerovatno pitate zašto je to razlog, kada ste isprobali gotovo sve strategije i proizvode?

Glavni razloge je u pravo rečenica ISPROBALI, jer nije isto nešto isprobati i PRIDRŽAVATI se toga. 
To su dva posve različita pojma, koja nemaju veze jedan sa drugim.

Što znaći nešto isprobati?

- Isprobati nešto znaći vidjeti nekoliko dana dali nešto radi ili ne radi. Onda pošto nakon nekoliko dana ne budete zadovoljni, odustanete od strategije, napravite pauzu (koja uglavnom, vremenski traje više nego kada ste nešto isprobavali) i u toj pauzi tražite neko novo magično riješenje za skidanje kilograma.

- Vidite, kada nešto isprobavate, vi ustvari tražite riješenje koje sadrži magična svojstva. Ali htjeli vi to priznati ili ne, magična riješenja NE POSTOJE.
Ono što postoji je prokušana sredstva, vježbe i djelovanje za topljenje kilograma. Pošto to zvući previše jednostavno i nema ništa magično u toj jednostavnoj strategiji, ljudi je uredno zaobilaze. Te su konstantno u potrazi za nečim savršenim. 
- Upravo pauze koje se rade u vremenu kada se ide od jedne strategije do druge, čine razliku. Koje bi, da ste se pridržavali bilo čega umjesto da ste pauzirali, donijelee veliku razliku!

Pridržavanje gotovo bilo čega kroz duži period je ono što donosi razliku!

- Pridržavanje, a ne isprobavanje, donosi rezultate.
Pridržavanje znaći, kada izaberete neku strategiju, pridržavanje ponuđenih koraka od A -Ž u vremenu od nekoliko mjeseci. Nikako tjedan dva, jer u kratkom roku se nemogu postiči astonomski rezultati.
Jedina sigurna strategija za rezultate je dijelovanje iz dana u dan i pridržavanje prokušanih strategija, kroz duže vrijeme.

Ovo vam vjerovatno zvući otrcano!!!
Znam! Zvući i više nego otrcano! 
Zvući i otrcano i ne kreativno i previše jednostavno i dosadno...

Ali o tome ovisi koliko ćete i dali ćete izgubiti kilograme, a na vama je da izaberete u kojem ćete smjeru nastaviti.
- U smjeru ISPROBAVANJA i uglavnom zadržavanja kilograma na istoj razini ili smjeru PRIĐRŽAVANJA koje donosi manje kilograma na vašem tijelu!

Odluka je na vama, ako izaberete ISPROBAVANJE, nemojte onda kriviti državu, muža, ženu ili susjede za višak kilograme, jer sami ste izabrali :D
Ukoliko ipak izaberete PRIDRŽAVANJE koje donosi manje kilograma i zadržavanje manje kilaže kada se dođe do zadovoljavajućeg stupnja.
Pedlažemo vam našu prokušanu i djelotvornu strategiju koja vas vodi korak po korak prema skidanju i održavanju kilograma na željenoj razini.

Naša strategija je KAKO SMRŠAVITI OD 1 - 6, a vi odlučite dali ćete se prihvatiti nje ili neke druge. 
Ali nemojte puno razmišljati, jer to vodi u opasnost da zadržite kilograme i vratite se na ISPROBAVANJE, koje ne vodi nigdje.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.