4 neuobičajena savjeta za mršavljenje

Svi znamo da ako se zdravo hranimo i redovno vježbamo da će to svakako pridonijeti našem zdravlju i omogučiti nam brže mršavljenje.  Ali opet nastavljamo tražiti lagana riješenja  za za skidanje kila.

Ovi jedinstveni savjeti možda mogu biti odgovor za ono što tražite :


Smanjite odlaske u fitnes centar
- Ako mislite da niste dobro pročitali, možete pročitati ponovno, ali pročitat ćete na isto kao i prvi put :D 
Ako vam fitnes centri idu na živce i ponekad vam je tamo dosadno, nema razloga da napravite pauzu od njih. Umjesto toga razmislite o aktivnostima koje volite raditi i čine vam zadovoljstvo u nekom drugom pogledu. Fitnes centar zamijenite sa aktivnostima kao što su šetnja prirodom, rad u vrtu, a čak i pranje automobila sagorijeva kalorije i ubrzava rad srca.

Smanjite unos hrane na lukav naćin
- Serviranje jela u manjim tanjurima će vam dati iluziju da jedete više hrane. Kada jedete i poslužite se i manjim priborom za jelo, tako ćete se na fini naćin prisilite da jedete manje i dati ćete svom tijelu vrijeme koje treba da registrira da ste napunili baterije. Ukoliko imate naviku da pojedete sve sa tanjura, čak i ako ste siti, onda je ovo savršeno riješenja za vas.


Vježbajte dok radite za računalom
- Možda vam ovo zvući kao nešto nemoguće, ali to samo zvući nemoguć. 
Pametna računala kao što su Smartphone i laptopi mogu činiti čuda. Na njima možete raditi dok isovremeno okrečete pedale na sobnom biciklu ili hodate na traci za hodanje. Tako ćete ubiti dvije muhe u isto vrijeme :D

Učinite nešto dobro
- Pomaganje zajednici isto tako može pomoći da se izgubi pokoja kalorija. 
Iznesite smeće starijoj susjedi, odite po namirnice u trgovinu za svoje koji su stariji ili starijim susjedima (molim bez auta...heh...). Osjećati ćete se dobro zbog toga što ste pomogli susjedima, a i izgubiti ćete i nešto kalorija.

Dali znate za neki neuobičajen savjet za mršavljenje??? Podijelite ga u komentaru sa nama :D

1 komentari:

  1. nisa19:19

    Nisam bas sigurna za ovo ,al ako je tsko pokusat cu

    OdgovoriIzbriši

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.