Pročitajte kako izgubiti kalorije dok ste zavaljeni u omiljenu fotelju

Nastavljamo u ludom ritmu.Neki će od vas sigurno reči da sam poludio, ali molim bez predrasuda prije nego što pročitate što je pisac htjeo kazati.
Možda zvući ludo, nemoguće i kao navlakuša uz pomoć naslova, da bi vas navukao na čitanje kao što to rade portali, ali baš suprotno. Donosim vam logičnu ideju kako izgubiti kalorije dok ste zavaljeni u vašu omiljenu fotelju.
Ideja je namjenjene prvenstveno onima koji žele skinuti višak kilograma, a uz to se i dobro zabaviti.

BLAŽENA FOTELJA KOJA ČINI ČUDA :D

- Pošto svaki pokret tijela sagorijeva vaše kalorije, zašto onda nebi prakticirali više smijanja??
Sjetite se kada ste se zadnji put ludo nasmijali. Nisu li vam se micali svi mogući mišići na tijelu (kako znamo pokreti tijela tope kalorije)??? Pa zašto to nebi onda ponovili češće?? Ne vidim niti jedan razlog za ne ponavljanje...
- Kod ovog tipa skidanja kalorija najviše će odahnuti oni koji baš nisu ljubitelji ustajanja iz kreveta i fotelje. Sada možete odahnuti, jer više ne morate napuštati svoju omiljenu fotelju da biste sagorijeli masnoće. Jedino što morate je zaputiti se do prve videoteke (žao mi je, ali morate napraviti koji korak viška) da bi ste podignuli neku od ludih komedija i skidanje kalorija iz vaše fotelje može da započne.

Evo nekih od naših prijedloga s kojim možete da se zagrijete za završno i finalno večer ;)))

 
I sad neka netko kaže da fotelja služi samo za ljenčarenje!!!
Nije stvar u fotelji, stvar je u tome kako se iskorištavaju dobrobiti fotelje :D

1 komentari:

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.