Nemojte dopustiti da vam prodaju maglu

Ljudska želja za instant riješenjima koja tope salo preko noći i bez imalo truda je na tržiše dovela mnoštvo kompanija i pojedinaca koji upakiravaju maglu i žele vam je skupo prodati.

Morate biti izrazito oprezni da nebi vaše novce trošili uzalud. Jer je večina reklama izrazito dobro složena, na naćin koji je prvenstveno složen tako da utječe na vaše emocije.

- Kao što ste i sami primjetili, svi modeli koji su na reklamama su savršenih tjelesnih proporcija. 
Baš to je naćin da podsvijesno utječu na vašu psihu, tako što ćete vi povezati proizvod sa izgledom modela koji je na reklamnom spotu.
Oni to znaju i to veliki broj njih mudro iskorištava. Oni znaju kada u vašoj glavi stvore KLIK kojim ćete reči sami sebi, ako budem koristio/la taj proizvod i ja ću imati takvo tijelo, da je to trenutak kada ćete provuči svoju karticu ili izvaditi gotovinu iz čarape i kupiti proizvod.

Postoje dvije vrste  firmi i pojedinaca koji prodaju proizvode za mršavljenje, a to su:

1. PRODAVAČI MAGLE

- To su osobe, firme koje su se specijalizirale samo za jak marketing i upakiravanje proizvoda u celofan (bez da taj proizvod ima ikakvu stvarnu vrijednost).
Njihov jedini cilj je pokupiti novac od ljudi!
Onog trenutka kada se otkrije da je njihov proizvod ustvari jedno veliko ništa, oni prestaju reklamirati taj proizvod i prelaze na drugi (koji uglavnom nema nikakvu vrijednost), koji je isto tako dobro upakiran.

2. ONI KOJIMA STE VI NA PRVOM MJESTU

- Njihov glavni cilj je razvoj proizvoda da bi postigli pravi cilj, a on je da vam ponude proizvod koji ima stvarnu vrijednost.
Onog trenutka kada oni svoj proizvod povuku iz prodaje i lansiraju drugi je trenutak kada su pronašli bolje riješenje s kojim ćete vi postizati još bolje rezultate.

Kako znati dali proizvod ima stvarnu vrijednost i da nam ne prodaju maglu?

- Prije kupnje obavezno baciti pogled na internet po pitanju proizvoda. Jer na forumima se mnogo puta mogu čuti dojmovi o proizvodu, što će vam svakako pomoći da utvrdite dali proizvod ima stvarnu vrijednost ili je u pitanju magla.
- Provjerite koliko firma posluje, ako je neka nova firma koja prodaje proizvod. Može biti da će kada završi reklamna kampanja i kada bude otkivena da prodaje gluposti, ugasiti firmu i onda otvoriti drugu i nastaviti novi krug.


JEDAN OD PROIZVODA KOJI SU POTPUNA MAGLA:

- Električni uređaji koji se stave oko struka i koji se mogu nositi dok hodate, spavate, radite....a tope kilograme preko noći i sami od sebe jer su i modeli koji reklamiraju proizvod izgradili tijelo uz pomoć tog proizvoda (dobar vic)...a na kraju reklame vam kažu da gratis dobijete knjigu za pravilnu prehranu.
Stvar je u tome što nećete istopiti kilograme uz pomoć tog uređaja koji košta 300, 500kn...ovisno o modelu, nego o tome koliko ćete se držati uputa u knjizi o pravilnoj prehrani.
- Napomenuo bih da umjesto da potrošite 300, 500 kn...koliko košta uređaj koji ne donosi nikakve rezultate, odete u knjižnicu i za 0 kn podignete knjigu o pravilnoj ishrani.
Rezultati će biti isti, smo s knjigom iz knjižnice će vam u đepu ostati 300 ili 500 kn u đepu.

Što oni ustvari prodaju???
Knjigu koja vrijedi 100tinak kuna za 300 - 500 kn :D


0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.