4. Zadatak kako smršaviti

4. Zadatak kako smršaviti :
Četvrti zadatak koji će vam reći kako smršaviti je raspored obroka.
- Ono što ćete svakako morati uvesti ukoliko do sada niste je doručak. Morate ga obavezno uvesti, on može biti lagani obrok ili malo jači obrok (preporučamo). Ukoliko morate ujutro brzo izletjeti iz stana, onda svratite u pekaru i kupite si nešto za prigristi. Znam da će nekima biti muka od same pomisli na doručak, al morate to poštivati makar na silu.
- Kada je u pitanju ručak, onda svakako morate složiti tako da to bude najobilniji obrok u danu. On vam mora omogućiti snagu za ostatak dana i donijeti će još jedan potisak vašem mršavljenju, koji ćemo poslije objasniti. Neka na meniju za ručak bude svega po malo.
- Večera neka bude laganija, a ako ste odradili prethodna dva koraka, nećete niti imati potrebu za prejedanjem za večeru. Isto tako večera mora biti minimalno 4. sata prije spavanja. Ali tu se ne ubraja varanje da ćete ostati budni duže, nego ukoliko idete na spavanje pola noći, večera mora biti zadnje u 20:00. Za večeru zaboravite masnu hranu. Ukoliko vam se i jede nešto malo masnije, to onda obavite za ručak.

- Dodatni obroci su isto tako bitni, te ukoliko osjetite glad između doručka i ručka ili između ručka i večere(nikako poslije večere). Onda pojedite pecivo, komad voća ili nešto drugo. To nije skretanje sa programa, nego samo znači da nismo unijeli dovoljno energije tokom doručka ili ručka.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.