3. Zadatak kako smršaviti

3. Zadatak kako smršaviti :
Sad uzmite svoj blok u ruke i zaputite se prema hladnjaku, "Ne odmah", čekaj da dovršim...;))
Pogledajte sadržaj svoga hladnjaka, a posebno obratite pozornost na mliječne proizvode jer ćemo se njima posebno pozabaviti.
- Mlijeko, jogurti i ostalo u sebi imaju poveću količinu masti, a vaš je zadatak da pri idućoj kupnji obratite pozornost na iste te proizvode te ubuduće kupujete one proizvode koji imaju najmanje masnoće. Primjer za to je da mlijeko umjesto sa 3,2%mm kupite ono sa 0,1%mm. To isto napravite sa svakim proizvodom u vašem hladnjaku.
- Ukoliko volite namaze kao što je majoneza, margarin... Preporučio bih vam da te namaze zamijenite mliječnim namazima, koji sadrže puno manju količinu masti u sebi. Ukoliko vam je teško u potpunosti izbaciti navedene proizvode, onda ih koristite u maksimalno u jednom obroku, a to nikako ne smije biti večera. 
- Što se tiče sokova, kod njih obratite pozornost da uzimate one sa što manje šećera. Po mogućnosti kupujte samo one sa 0% šećera.
- Kada pravite prženu hranu, onda smanjite količinu ulja koju stavljate. Bilo bi odlično da unos ulja prepolovite.
- Ukoliko kupujete konzerviranu hranu kao što je tunjevina i ostalo. Onda nakon što ste otvorili tunjevinu, prvo što ćete napraviti je da istresete sve ulje iz konzerve, a onda konzumirate na sve moguće načine!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.