2. Zadatak kako smršaviti

2. Zadatak kako smršaviti :
Drugi je zadatak uzeti vagu, te izmjeriti koliko imate kilograma. Znam da će ovaj zadatak mnogima biti izrazito mučan, al na žalost morate ga napraviti! To će biti zadnji put da gledate na vašoj vagi razočaravajući iznos kilograma koji vas muči već određeno vrijeme :))
Kada ste izmjerili svoje kilograme, iznos koji ste dobili uredno i bez varanja unesite u svoj blok koji ste pripremili u prvom zadatku kako smršaviti. Ako niste pripremili blok, vratite se ponovno na prvi zadatak kako smršaviti i pročitajte ga najmanje 10. puta dok vam ne bude u potpunosti jasan.
Ukoliko već imate pripremljen blok, onda vas moram pohvaliti i reći da će vaš pristup programu donijeti tako željene rezultate. Postupate po protokolu i baš na način kako program kako smršaviti nalaže. Samo tako nastavite i dalje jer vaš očekuju rezultati koji će vas uistinu razveseliti, podići vaše samopouzdanje u nebo i napokon ćete se zadovoljstvom pogledavati u ogledalo.

Nakon što ste vagu upotrijebili i zapisali iznos u blok, vašu vagu spremite pod ključ. Koji ćete dati nekome u koga ste sigurni da vam neće dopustiti pristup vagi naredni mjesec dana!
U blok stavite natuknicu kada ste stali na vagu, dakle današnji dan i iznos kilograma. Te ispod današnjeg datuma stavite datum za točno mjesec dana i napišite provjeriti kako napreduje program. I kada dođe taj dan za mjesec dana, onda ćete ponovno stati na vaga, nikako ne smijete prije.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.