Smršaviti je lagano, kao i ne smršaviti

Večina osoba koje imaju problem sa viškom kilograma, ustvari nema problem sa viškom kilograma, nego sa krivim mindsetom. Smršaviti je lagano, kao i ne smršaviti. Osobe sa viškom kilograma imaju u glavi stav da je skidanje kilograma nešto užasno teško i komplicirano te da moraju napraviti drastične promjene.

Da se donekle razumijemo. Taj stav je u jednu ruku ispravan, ali samo ukoliko vam je plan smršaviti 30 kilograma u 30 dana. Tada to ne da je teško, koplicirano i da zahtjeva drastične promjene. Nego zahtjeva od vas da zaboravite na jelo u tih 30 dana te da idete vježbati 1 - 2 sata dnevno. Što će vas u konačnici odvesti na psihijatrijsko liječenje uz dodatak infuzije od 0 - 24.
Istina je da ćete postići cilj, ali dali je to vrijedno? Ovo je ekstrem, koji vjerujem da su neki probali.

U stvarnost je da je izrazito lagano smršaviti. Smršaviti sam naglasio iz jednog jednostavnog razloga, a on je da cilj treba smršaviti. To je lagano, da bi ste to postigli je potrebno napraviti nekoliko promjena u svom dnevnom ritualu, koje su svakome provodljive bez muke. Ono što je potrebno je mala doza discipline kroz duži period i to je u biti to! Da biste smršavili vam nisu potrebne dijete, drastične promjene prehrambenih navika, a niti vježbanje u nedogled.

Ono što trebate je sljedeče:

- Brži metabolizam = brže skidanje kila za 20 - 50%
- Trčanje i početnici na ovom polju
- Najbolja prehrana za mršavljenje

Uzmite ova tri savjeta i ukomponirajte ih u svoj stil života. U roku od 1 godine ćete sigurno imati 10 - 15 kilograma manje, a to u slučaju da se nebudete 100% pridržavali savjeta. Kao što se ja nisam 100% pridržavao savjeta. Nekad sam preskočio koje trčanje, nekad sam trčao manje, nekad sam se bolje hranio, nekad lošije, nekad sam imao 2 obroka dnevno. Ono što je bilo u večini je to da sam se večinu vremena pridržavao tih savjeta, koji su navedeni u ta tri posta i za godinu dana sam smršavio 15 kilograma.

Pridržavajte se u potpunosti ponuđenih savjeta i za godinu dana ćete sigurno imati 15 - 25 kilograma manje.

Kada ih pročitate ćete uvidjeti da to mršavljenje nije neka znanstvena fantastika, kao što nije niti kvantna fizika. To je čisto nekoliko novih prehrambenih navika, koje svatko može provoditi bez ikakvih problema, teških odricanja i šta već ne te ubacivanje vježbanja tri puta tjedno u svoj raspored. Pridržavajte se toga u narednih godinu dana i to je to!

Smršaviti je lagano, ukoliko se budete pridržavali ponuđenih savjeta, koji su i lagani i jednostaviti. Kao što je i ne smršaviti lagano, ukoliko navedene savjete bacite u smeće!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.