Zanima te kako smršaviti?! Otkrij tajnu, koji drugi skrivaju

Od svih načina za smršaviti koji vam se nude, jedan je onaj koji će vam to i omogućiti. Problem je da taj način svi skrivaju od vas. Ukoliko bi vam ga rekli, tada vi više nebiste kupovali njihove proizvode, a ni posječivali razne stranice koje govore o tome kako smršaviti. Stoga drugi i skrivaju tu informaciju od vas, kao što zmija skriva noge. Kada bi vam otkrili tajnu sve njihovo bi palo u vodu.

Zato smo mi odlučili da otkrijemo toliko čuvanu tajnu, kad neće nitko drugi, mi hoćemo.

TAJNA JE U TOME DA PRESTANETE BITI NAVIJAČI I DA BUDETE IGRAČI!!!

Sad se mnogi vjerovatno pitaju kakve ovo ima veze sa mršavljenjem, ali ima itekakve. Večina stranica je bazirana na obmanjivanju. Savršeni izgled, "kakti" brutalne reference ljudi koji pišu. Tako na jednoj stranici (da ne navodimo ime) piše da savjete o mršavljenju daje dip.ing, pa brate mili kakve veze ima to dip.ing sa skidanjem kila??? Nemam ništa protiv dip.ing, ali još da piše dr. bi nekako išlo, al ovo ispada smješno. To sve u namjeri da se ostavi što bolji dojam i profesionalnost.

- Da ne ulazimo dublje, ostat ćemo na tome.

Poanta je da večina tih stranica stvara vrhunske navijače, koji će se diviti njihovim remek dijelima (stranicama), titulama i vi ćete biti osobe koje će se konstantno vračati i na temelju toga će konstantno zarađivati. Nije problem u njihovoj zaradi, da od vas naprave mršavije osobe. Stvar je u tome što oni gledaju svoj profit, a to znaći da što duže imate problem sa viškom kilograma to bolje za njih. Ukoliko smršaviti oni gube publiku i zaradu, a to ne žele. Stoga od vas prave vjerne navijače.

Ukoliko uistinu želite smršaviti tada se morate iz kategorije navijač, prebaciti u kategoriju igrač. Navijač ocjenjuje, navija...dok je igrač na terenu i djeluje, trudi se, poduzima non stop nešto i postiže cilj. Prestanite biti navijač i postanite igrač, jer je to tajna koja će učiniti razliku, kada su vaše kile u pitanju.

Nemojte si dopuštati da drugi od vas stvaraju navijače. Preuzmite stvari u svoje ruke i pokupite plodove svog rada.

PRESTANITE TRAŽITI SENZACIONALISTIČKE STRANICE O TOME KAKO SMRŠAVITI, POKRENITE SVOJU!

Ovo je drugi način koji od vas skrivaju. Daju vam informacije, a kada ih pročitate za vas imaju nove i tako sve u nedogled. Sve dojedne savršene i skidaju 10 kila same od sebe kada ih pročitate i tako vam oduzmu cijeli dan.

Sve to vrijeme dok čitate i proučavate vi ustvari ništa ne poduzimate. I tako gubite dragocijeno vrijeme koje ste mogli provesti u šetnji, spravljanju zdravog obroka i šta već ne drugo. To vam nitko neće reči, jer svima njima više odgovara da ste vi što duže kod njih na stranicama. Oni nemaju nikakve koristi od toga da vam daju jedan članak u kojem će vam objasniti kako da smršavite. Njihova korist je u tome da vi ostanete što duže na njihovoj stranici i da što više čitate tekstove. Tako je onda največa vjerovatnost da ćete kliknuti na reklamu, na kojoj oni zarađuju, a vi trošite novce na niškoristi proizvode.

Oni vam daju savjete kako da skinete višak kilograma, ali je njihov cilj prvenstveno to da kliknete na reklamu da bi zaradili.

Stoga za promjenu pođite pisati svoju stranicu u kojoj ćete pisati o tome što ste poduzeli, kako napredujete...To je najbolji način da smršavite, jer ćete se natjerati da vodite dnevnik u koji znate da stalno morate upisivati promjene, nove ideje...Kao najbolja stvar je to što se nećete moći zavaravati, jer ćete ispred nosa imati što, kako i koliko radite.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.