Imat dojam da sve radite kako treba, ali smatrate da niste smršavili dovoljno

Imate ispravnu prehranu i vježbate, a i dalje imate dojam da ne mršavite dovoljno. To je jedan od glavnih problema s kojim se suočavaju osobe koje su nove u skidanju kilograma. To je u velikom broju slučajeva jedan od glavnih razloga za odustajanje od skidanja kilograma, a i jedan od glavnih razloga isfrustriranosti, nezadovoljstva, stresa te skakanja sa jedne stvari na drugu.

TKO SVE SPADA POD NOVE OSOBE

Pod nove osobe spadaju svi oni koji su tek odlučili skinuti kilograme i već par tjedana pipkaju nešto te oni koji su mjesec do dva u nekom kombinacijama.

Nove osobe su voljne smršaviti, ali nemaju dovoljno iskustva u tome. Imaju nešto znanja, ali im je sve zbrkano u glavi od tih svih silnih informacija.
Znanje je dobro, ali bez vlastitog iskustva sve te silne informacije mnogo puta znaju dovesti do paralize analizom. Što u prenesenom značenju znaći da biraju između sto metoda onu najbolju, ali i tu dođe do problema. Problem je da svi svoje metode pretstavljaju kao najbolje.

Onda ti isti provo probaju jednu, pa onda pročitaju negdje da je druga najbolja te se prebace na tu drugu, onda pročitaju na nekom trečem mjestu da je ta treča najbolja i prebace se na nju. I tako sve do stote, dok ne otkriju da je sto prva najbolja ona koju su isprobali prvu i onda shvate u čemu je caka.

KOJA JE NABOLJA METODA "KAKO SMRŠAVITI"

Kada sagledate osobe koje savjetuju kako smršaviti i koje prezentiraju svoje metode kao najbolje. Doći ćete do jednog zanimljivog zaključka, a on je da su gotovo sve te osobe mršave. Što dovodi do zaključka da je gotovo svaka metoda djelotvorna, ukoliko se redovno i dugoročno provodi u djelo.

Ukoliko se nas pita, mi bi rekli da je svaka od tih metoda koje se navode, a koje donose rezultate super. Netko ih koristi i donosi željene rezultate, a pošto vas zanimaju rezultati to je super za prakticirati i slijediti da bi dobili rezultate.

DA SE VRATIMO NA TEMU - IMATE DOJAM DA DOVOLJNO NE MRŠAVITE

Postoje tri razloga zašto imate takav dojam, a oni su:
  • Ne pridržavate se metode u potpunosti
  • Previše očekujete u kratkom vremenu
  • Naišli ste na metodu od prodavača magle
1. NE PRIDRŽAVATE SE METODE U POTPUNOSTI

Mnogi kažu da rade po planu, ali da zapišu sve što rade došli bi do uvida da baš i ne rade sve kako se savjetuje, stoga i ne mršave dovoljno.
Znam da će neki reči da nemaju vremena ili nešto drugo, ali tada se trebate zadovoljiti s bilo kakvim rezultatima. Pošto ruku na srce ne radite sve od A - Ž. Da radite i rezultati bi bili bolji.

Što napraviti da se ispravi ovo?

Početi voditi dnevnik na dnevnoj bazi te imati jasno specificiran plan i program svakodnevno ispred očiju i raditi po njemu! Takvim pristupom će i rezultati biti bolji.

2. PREVIŠE OČEKUJETE U KRATKOM ROKU

Mnogi imaju super programe, ali su nerealni u svojim očekivanjima. Početak je težak i to je ujedno i najteži zadatak kod skidanja viška kilograma.

Početni period u kojem na vratu imate stare navike, koje se na sve načine pokušavaju ugurati nazad. Naučeni obrasci ponašanja koji vrebaju na svaki vaš propust i nedostatak pažnje da se ubace na mjesto s kojeg ste ih izbacili. Mnogo puta u svom naumu ti stari obrazci ponašanja i uspiju, stoga i ne mršavite dovoljno u samom početku, upravo zbog tih stvari.

Iako postoji i period prilagodbe organizma na nove stvari te i njemu treba da krene sa topljenjem viška masti. U početku je bitno strpljenje, gledajte da je početak i sto kao i kad nešto zahrđa. Treba vremena da se skine ta hrđa, a kada se skine sva ta hrđa koja se nakupljala godinama, onda će i vaš organizam početi sa raditi kao podmazan.

Hrđa su stare prehrambene navike, usporen metabolizam, kontrahirani i nikakvi mišići...

3. NAIŠLI STE NA METODU OD PRODAVAČA MAGLE

Kako ima mnošto kvalitetnih metoda za skidanje viška kilograma, tako isto ima i onih koje su prodavanje magle. To su razne pilule, neke bezvezne sprave. Uglavnom sve ono što kaže da ćete smršaviti bez da išta mjenjate u svom životu..

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.