Kako skinuti kilograme

Kako skinuti kilograme
Zanima vas kako skinuti kilograme? Tada ste na pravom mjestu u pravo vrijeme. S vama ćemo podijeliti nekoliko koraka, koje treba slijediti. Ukoliko ih se budete pridržavali, minimalno 3 dana u tjednu, tada ćete kroz 3 - 6 mjeseci vidjeti ohrabrujuće rezultate.

Mi ćemo vam reći što trebate napraviti, a na vama je da to provedete u dijelo, da bi došli do željenog rezultata. Ukoliko ste uz to pobornici zdravog naćina života. Ovdje ćemo objasniti kako skinuti kilograme na zdrav način, isto tako bez dijete i bez gladovanja.

Ukoliko vas zanima kako skinuti kilograme u mjesec dana i brzo, tada vam preporučamo da pročitate naš post - Kako smršaviti u mjesec dana. Samo ćemo naglasiti da taj pristup nije najzdraviji pristup. Al dobro, tko voli neka izvoli.

KAKO SKINUTI KILOGRAME
  • Postavite realan rok
  • Iskoristite moć mišića u topljenju sala
  • Ubrzajte metabolizam
  • Prehrambene navike
U ovom postu ćemo objasniti razloge zbog kojih ove tri stvari imaju tako moćan utjecaj na skidanje kilograma te ćemo vam dati linkove sa svim trikovima za svaki pojedini savjet. Krenimo...

POSTAVITE REALAN ROK

Za rok da skinete kilograme si postavite rok od 3 - 6 mjeseci. To je neko realno vrijeme, a i siguran put za zdravo skidanje kilograma. Isto tako je bitno da ne postavite za cilj skidanje 10, 20, 30 ili više kilograma u tom periodu. Neka vam cilj bude da skinete kilograme i to je to!

Za detalje o postavljanju rokova pročitajte ovo.

ISKORISTITE MOĆ MIŠIĆA U TOPLJENJU SALA

Izgradnja mišića traje i ne ide preko noći, ali kada ih izgradite dolazi do čudesnog efekta na vaš izgled. Neki misle da za to moraju ići u fitnes centar, ali činjenica je da to ne trebate. To dobro dođe, ali neki nemaju vremena za to. Ruku na srce, to traje. Dok se spremite, našminkate, dođete do fitnes centra, tamo se spremite, pa onda opet raspremite kada ste gotovi, dođete kući, opet se raspremite...To uistinu oduzima dosta vremena.

Ono što bi trebali napraviti je da si odvojite 10 - 20 minuta svaki dan, koji će biti namjenjeni za vježbanje. Možda vam se to čini malo, ali vjerujte, to je jako puno kada se prakticira svakodnevno kroz period od 3 - 6 mjeseci.

Ukoliko vas zanima više detalja + vježbe pročitajte ovo.

UBRZAJTE METABOLIZAM

Pristup jelu i neke male promjene na duži period znaći ogromne promjene te će se izrazito pozitivno odraziti na iznos vaših kilograma.

Brži metabolizam u prenesenom značenju znaći da vaš organizam izbacuje sav višak hrane. U usporenom metabolizmu zadržava višak hrane te pohranjuje u salo, a od tu i toliki višak kiograma. Ubrzati metabolizam nije neka znanstvena fantastika, ali je problematično držati se pravih smijernica kroz duži vremenski period, dok ne postanu navika.

Za ubrzavanje metabolizma koristite savjete koji su ovdje.

PREHRAMBENE NAVIKE

Prehrana isto kao i ubrzan metabolizam, mišići i realno postavljanje rokova ima svoje blagodati. Ukoliko napravite nekoliko sitnih izmjena u svojoj prehrani to će u paketu sa ostalim navedenim savjetima dovesti do  lavine pozitivnih promjena u roku od 3 - 6 mjeseci.

Mjenjanje prehrambenih navika može biti komplicitano ili jednostavno, ovisno o tome od koga uzimate savjete te koliko ste skloni kompliciranju općenito.

Naš savjet je da si u početku pojednostavite stvari, a da opet izvućete maksimalno iz prehrane. A ako vas zanima kako skinuti kilograme, tada vam je jako bitno da izvućete maksimalno i iz prehrane.

Više konkretnijih savjeta pročitajte ovdje.

Dodatno:

KAKO SKINUTI KILOGRAME SA STOMAKA

Ukoliko imate problem sa viškom kilograma na stomaku, a to se zna dogoditi, čak i onda kada nemate problema sa rukama i nogama.

Osobno mi se desilo da sam imao višak sala na stomaku, iako sam redovno se redovno zabavljao trčanjem. Onda sam se više orijentirao na kuhanu prehranu te jačanje mišića u predjelu stomaka. Naravno, nisam napustio trčanje, nego sam samo to dodao, onako kao šlag na tortu i rezultati su postali vidljivi!

KAKO SKINUTI KILOGRAME NAKON PORODA

Ukoliko spadate u ovu kategoriju, tada je izrazito bitno da imate strpljenja i da krenete lagano te naravno da se ozbiljnije pozabavite navedenim savjetima. Imajte strpljenja (postavite realan rok), izgratite mišiće, ubrzajte metabolizami poradite na prehrambenim navikama. Kada to napravite sve će doći na svoje mjesto!

Ovo su savjeti, koji će donijeti rezultate. Naravno vi ih trebate provesti u djelo, jer mi to nemožemo napraviti umjesto vas. Kada ih provedete u djelo biti ćete oduševljeni postignutim.

Mi smo završili, sada je red na vas!

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.