Imate po svih parametrima savršenu težinu, ali opet ništa ne izgleda kako treba...Pročitaj kako to riješiti!

Imate po svih parametrima savršenu težinu, ali opet ništa ne izgleda kako treba. Niste debeli, a opet sve na vama nekako izgleda mlitavo...

Sigurno neki od vas imaju ovu vrstu problema koji ih muči.

Ukoliko imate savršene tjelesne propozicije, ali imate osjećaj da izgledate mlitavo. Tada kod vas nije problem višak kilograma. Problem je druge prirode.
U tom slučaju se ne morate bazirati na skidanje kilograma, jer kako sam rekao da ukoliko imate pravilnu kilažu po svim parametrima, onda problem nije višak kilograma, nego nešto drugo, a o tom drugom ćemo malo u ovom postu.

ČEMU JE RAZLOG DA SVE NA VAMA IZGLEDA MLITAVO IAKO IMATE SAVRŠENE TJELESNE PROPORCIJE:

Razlog tomu je nedostatak mišića. 
Mišići su ono što zateže i daje oblik našem tijelu. Bilo da ste muško i želite izgledati "napumpano" ili ste cura koja želi lijepo oblikovano tijelo. Ono što morate napraviti u tom slučaju je da se bazirate na oblikovanje tijela uz pomoć mišića.

KAKO TO POPRAVITI:

1. Upišite se u fitnes centar, te sa trenerom porazgovarajte o tome što želite postići. On će vam dati program vježbi koje morate raditi da bi ste mogli postići ono što želite.
- Vjerovatno mislite da je ovo super i da ćete za tri dana izgledati savršeno...Ali ako mislite napraviti promjene za tri dana, onda nemojte ništa ni pokušavati, jer kao i za sve drugo i za ovo treba određeno vrijeme. Prve promjene možete očekivati u roku od 1 - 2 mjeseca, a vjerujte mi, promjene koje se dogode,  će biti baš ono što ste tražili, ukoliko sve odradite kako treba!

2. Vježbajte doma
- Nabavite si bučice, kojima ćete ječati ruke da ne izgledaju mlitavo, nego da izgledaju utegnuto.
- Radite čučnjeve - tako ćete ojačati i utegnuti noge.
- Radite trbušnjake - tako ćete ojačati i utegnuti trbuh.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.