Pročitaj kako brzo izgubiti kilograme

Mnogo ljudi kada se odluči izgubiti kilograme izgubi fokus nakon nekog vremena. Stoga, ako želite saznati kako brzo izgubiti kilograme i ne izgubiti fokus pročitajte slijedeče savjete i pridržavajte ih se od A - Ž.
Jer znati nešto i pridržavati se toga su dva posve različita pojma.
 
Da biste bili u potpunosti sigurni da ćete se pridržavati ponuđenih savjeta, bilo bi odlično kada bi ih isprintali i zalijepili na neko vidljivo mjesto. Tako da se uvijek možete posjetiti, a i to će vas držati fokusiranima do trenutka dok ne izgubite višak kilograma.

- Doručak smatrajte najvažnijim obrokom u danu! 
Bez obzira koji način prehrane izabrali, nikako ne preskačite doručak!

- Nikako nemojte gladovati. Pretjerano gladovanje će izazvati jedino kontra efekt.
Onog trenutka kada pretjerate i vaš organizam ne bude više mogao izdržati, odustat ćete od svega i vratiti se starim navikama.

- Nemojte se opterečivati izgledom drugih ljudi. To može usporiti vaš napredak dovesti razočaranje i fustracije, koje nastaju kada se krenete uspoređivati sa drugima.
Uspoređujte svoj napredak u skladu sa svojim propozicijama i natječite se jedino sami sa sobom. Tako ćete biti sretni i sa najmanjim uspjehom, što je izrazito bitno za vaše samopouzdanje i samomotivaciju.

- Nemojte jesti grickalice dok gledate televiziju. 
Grickanje dok sjedite ispred televizora može dovesti do toga da pojedete ogromne količine nezdravih namirnica. Što će jako loše ustjecati na vaše kilograme.
Ako već morate nešto grickati, neka to onda bude voćna salata.

- Držite voće i povrće uvijek lako dostupnima, jer tako ćete lakše odoliti grickalicama i šetnjama do hladnjaka
 
Ukoliko vam ovi savjeti budu uvjek u vašem vidokrugu i ako ih se budete pridržavali sigurno ćete u predastojećim danima imati manje kilograma na tjelesnom saldu.

0 komentari:

Objavi komentar

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.