Kako smršaviti u mjesec dana

Kako smršaviti u mjesec dana? 
Zanimljivo je da ljudi pokušavaju saznati kako smršaviti tako brzo. Moram vas obradovati i izvijestiti vas da i vi možete smršaviti u mjesec dana, ali i još brže. Medicina je došla na izrazito visoku razinu. Od sada mogu činiti čuda polju medicine.
Vaš trbuh će iscijediti ako platite malo veću količinu novaca. Sjednete na stol i oni izvuku masno tkivo iz vas i eto, vi mršavi za nekoliko minuta.
Kao što vidite smršaviti ćete u tren oka!

Ukoliko vas taj način mršavljenja ne zanima onda definitivno trebate slijediti naš program kako smršaviti. Naš program će vam pomoći da u relativno kratkom vremenu smršavite i to bez nekakvih divljih i ne ostvarivih tehnika.
Naš program je prirodni proces sagorijevanja masnog tkiva i zadržavanja vrhunskog izgleda kroz duže vremensko razdoblje. Ukoliko vam naš program kako smršaviti postane svakodnevica u primjenjivanju vaše masno tkivo će zauvijek ostati prošlost. Vaš top izgled će biti nešto što se podrazumijeva., uvijek i u svakoj prilici.

Pošto vas ipak zanima kako smršaviti u mjesec dana s vama ćemo ipak podijeliti neke savjete, koji će vam pomoći da skinete pokoju kilu u mjesec dana. Ukoliko se budete pridržavali ponuđenih savjete skinut ćete pokoju kilu. Nećete skinuti jako puno, ali razlika će sigurno biti.
Ovo je namijenjeno za one kojima hitno treba nekoliko kilograma manje iz radi nekog određenog događaja, koji nastupa za mjesec dana. Stoga krenimo.

S vama ćemo podijeliti sljedeće:
  • Zaboravi na "Sutra krečem"
  • Morate imati raspored non stop pred očima
  • Vježbanje i fizička aktivnost za svakoga
  • Prehrana za mršavljenje
  • Dva zanimljiva trika za zadnja dva dana
Ovo su 5 bitnih stavki kojih se morate pridržavati, ukoliko želite smršaviti u mjesec dana. Prakticiranje ovih 5 savjeta u potpunosti i kretanjem sa provedbom odmah će vam omogučiti da skinete nekoliko kilograma u mjesec dana. 
- Da još jednom ponovim, nemate mnogo vremena, a niti izbora, stoga navalite odmah da bi uspjeli!

ZABORAVI NA "SUTRA KREČEM"

Pošto je relativno mali rok u kojem morate izgubiti kilograme, a radi se samo o mjesec dana. Tada vam preporučujem da krenete odmah sad, jer nemate niti jedan dan za gubljenje.


Svaki dan igra veliku ulogu, stoga vas svaki dan koji preskočite vodi dalje od vašeg nauma. Odnosno, svaki dan koji preskočite, znaći nekoliko desetaka ili stotina grama manje skinutih. Da bi izvukli maksimalno iz ovih mjesec dana krenite odmah!

MORATE IMATI RASPORED NON STOP PRED OČIMA

Za početak pripremite veliki list papira i krenite sa pisanjem, jer će vam to omogućiti da se držite svega navedenog. Za taj ispisani list papira je bitno da vam bude na vidljivom mjestu, jer će vas tako podsjećati na ono što morate napraviti te će držati vaš fokus na pravom mjestu.


VJEŽBANJE I FIZIČKA AKTIVNOST ZA SVAKOGA

Fizička aktivnost igra veliku ulogu, a ako želite smršaviti u mjesec dana, tada definitivno morate ubaciti fizičku aktivnost i vježbanje u svaki dan tokom tih mjesec dana. Pošto ovdje nema niti vremena, a niti prostora za neke ozbiljnije i kvalitetnije egzibicije. Posvetit ćemo se onom dijelu koji svatko može provesti u dijelo.

Ovisno o vašoj kondiciji se odlučite između trčanja i hodanja. 

- Ukoliko imate kondicije, tada definitivno odite trčati 20 - 30 minuta u nekom ugodnom tempu. Ovdje nije bitna brzina i lomljenje, nego čisto da otrčite svaki dan 20 - 30 minuta. 
- Ako pak nemate kondicije, tada svaki dan idite hodati 30 - 60 minuta. Što brži hod to bolje.

PREHRANA ZA MRŠAVLJENJE

U narednih mjesec dana zaboravite na svu pečenu i sličnu hranu, tog nesmije biti na repertoaru. U narednih mjesec dana sva hrana, koju ćete jesti, mora biti kuhana. 

Smanjite unos sljedećih namirnica:
  • Kruh, tjestenina, riža, krumpir...
  • Crveno meso
  • Ulje, mast, margarini, majoneze i sve što sadrži povečane količine masti
Umjesto tijesta, riže, krumpira, crvenog mesa spremajte kupus, grah, mahune, špinat i slično. Ukoliko imate potrebu za namazima (majoneza i slične stvari koje sadržavaju povečane količine masti), onda sve te namaze izbacite u narednih mjesec dana!

Ubrzajte metabolizam:

Ono što ste do sada jeli u dva ili tri obroga, od sad rasporedite na 5 obroka, koji će biti u nekim normalnim razmacima. 
Povečajte unos vlakana (jabuke, kikiriki u ljusci - kikiriki samo do 17h, a jabuke možete kad god jesti) u organizam, a to će dovesti do bržeg pražnjenja organizma te ćete samim time zaustaviti nakupljanje novog masnog tkiva. Što će dovesti da svi navedeni savjeti dovedu do pravog efekta.

Popijte 2 - 3 šalice zelenog čaja dnevno.

Za više pročitajte - Brži metabolizam = brže skidanje kila za 20 - 50%.

Jednom tjedno napravite detoksikaciju organizma. Za više o vome pročitajte naš članak - Detoksikacija.

DVA ZANIMLJIVA TRIK ZA ZADNJA DVA DANA

PRVI TRIK

Zadnja dva dana smanjite unos vod na 1 litru dnevno. Povečan unos vode će se odraziti na vašu težinu, ovdje ne mislim da ćete povećanim unosom vode dobiti kile. Povečan unos vode je čak dobar, jer ima pozitivan utjecaj na skidanje kilograma.

Ovdje mislimo prvenstveno na zadnja dva dana, da bi fiktivno dobili manje kilograma na vagi.
- Jednom prilikom sam se vagao tokom dana te onda opet navečer i razlika je bila u tome da sam navečer imao dvije kile više. Onda sam došao do zaključka da sam u među vremenu popio više od 3 litre vode, a to je onda učinilo tu razliku. 


Vodu nikako netrebate i nesmijete smanjivati do zadnja dva dana, jer ona nema nikakav utjecaj, to se odnosi samo na zadnja dva dana. Da bi se tako fiktivno imalo manje kilograma na dan D.


DRUGI TRIK


Prepolovite unos hrane zadnja tri dana. Ovdje se podrazumjeva da isto imate 5 obroka dnevno (da bi održali ubrzani metabolizam na djelu), ali ćete smanjiti porcije hrane za 50%. Tako ćete uz vodu, fiktivno imati manje kilograma i uz pomoć prehrane.


To bi bili savjeti o tome kako smršaviti u mjesec dana. Brzo, učinkovito te sa izrazito vidljivim rezultatima.

2 komentari:

  1. Anonimno16:24

    vase dijete su super samo se nadam da cemi pomoci

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimno10:49

    da li pomažu? probao neko?

    OdgovoriIzbriši

 

Copyright @ 2013 Saznaj kako smršaviti.